KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fico a Nyugatnak az Oroszország elleni támadásra adott engedélyéről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyes nyugati országok hozzájárulása ahhoz, hogy Kijev oroszországi célpontok ellen használja fegyvereit, a konfliktus eszkalálásának szándékát jelzi, Szlovákia nem fog belekeveredni az ilyen „katonai kalandokba” – mondta Robert Fico szlovák kormányfő.

„A nyugati országok hozzájárulása ahhoz, hogy Ukrajna nyugati fegyvereket használhasson oroszországi célpontok elleni támadásokhoz, csak azt bizonyítja, hogy a nagy nyugati demokráciák nem békét akarnak, hanem a feszültség eszkalálódását Oroszországgal, amelyhez biztosan eljutnak. Szlovákia miniszterelnökeként nem fogom belerángatni a köztársaságot semmilyen ilyen katonai kalandba”

– írta Fico a közösségi oldalán.

Elmondta, hogy szombaton szavazott a köztársaságban zajló európai parlamenti választásokon.

„Olyan képviselőket kell választani az Európai Parlamentbe, akik támogatják a békekezdeményezéseket, és nem a háború folytatását”

– tette hozzá Fico.

MH

Kiemelt képen: Robert Fico / Fotó AFP a Getty Images

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük