KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hátulról lövik az ukrán férfiakat a határőrök, persze önvédelemből – írja a Politico… vagyis nem írja

Az ukrajnai Csernyivci régióban a határőrök férfiakra lőttek Ukrajnából történő menekülési kísérletük közben. A férfiak az erőszakos mozgósítás egyre nagyobb intenzitása miatt kívánták elhagyni hazájukat és megpróbálták megvédeni magukat a határőröktől is – állítja az ukrán hatóság.

Ez is érdekelheti:  Az ukránok az Oroszországba menekülő saját civiljeiket lövik

Erről a Strana.ua számolt be Telegram csatornáján bűnüldöző szervek forrásaira hivatkozva. Természetesen ez a jéghegy csúcsa és továbbra is igen valószínű – a Telegramon széles körben terjedő információk alapján – hogy napi több száz, vagyis inkább már ezer fölötti a menekülő férfiak száma.

A szóban forgó eset június 29-én, magyar idő szerint 21 óra körül történt a román határ közelében. A rendfenntartók tájékoztatása szerint az egyik határsértő férfi könnygázt fújt a határőrök felé, a másik pedig egy machetét vett elő és ütött. Természetesen a szavahihető, soha nem hazudó ukrán erőszakszervezetek tagjainak ezt kötelességünk is elhinni.

Ez is érdekelheti:  A náci Németország 1944-es sorozása óta nem volt ilyen kényszer mozgósítás Európában, mint ami most Ukrajnában zajlik

Igencsak életidegen persze az a helyzet, hogy éppen menekülsz át a határon, azután a távolból felszólítanak, hogy állj vagy lövök, erre te odamész és könygázzal meg machetével támadsz a határőrre… a Telegram forrásai szerint az egyik sebesültet hátulról lőtték lábon… ez újfent bizonyítja, hogy Ukrajnában már intézményesítetté vált a hazudozás!

Persze Kijev narratíváját a nyugaton élő tömegek egy jelentős része beveszi. Olyanokra gondolok, akik egy mókustól összeszarják magukat és egy villanykörtét nem tudnak kicserélni… persze ezektől az emberektől kellene beszarnia az orosz hadseregnek, amely szituáció bármennyire fájó a nyugati burokban élők számára, nem fog bekövetkezni!

„A határőr elővette szolgálati pisztolyát, és több lövést adott le a támadók felé”

– mondta a forrás a konkrét esetre visszatérve. Az egyik szerencsétlen menekülő nem életveszélyes, de súlyos, míg a társa könnyebb sérüléseket szenvedett. A lövöldözés miatt büntetőeljárás indult. Ne legyen kétségünk felőle, hogy amint a két férfi mozgóképes állapotba kerül (lehet előtte), már szállítják is őket meghalni a frontra.

Gondoljuk ezt végig: az ukrán társadalom által (és ez sokkal hitelesebb adatforrás, mint az ukrán kormányzati propaganda…) Telegramon fellelhető adatok alapján egy hónapban legalább 15-30 ezer életerős férfi menekülése történik meg Ukrajnából, azon férfiaké, akik értelmükkel és két kezükkel egy boldogabb Ukrajnát építhetnének fel. Ehelyett a Zelenszkij-féle rezsim a halálba küldené őket egy olyan háborúba, amelyet nem nyerhetnek meg!

Az attitűd abszolút hasonlít a Hitler-féle szcenárióhoz: mikor már minden fronton visszaszorultak a németek, mikor már Königsbergben, a mai Kalinyingrádban jártak a szovjetek, akkor ő Albert Speer társaságában tervezgette az „ezer éves német birodalom” új fővárosát…

Persze az ilyenfajta helyzetértékeléshez hozzájárul, hogy nagy mennyiségű kábszer hatására az ember egy alternatív valóságba tud kerülni, erre kiváló bizonyíték több nyugati vezető személyiségjegyeinek milyensége és a totálisan retardált, védhetetlen és értelmezhetetlen álláspontjuk a világról.

Példának okáért, amikor egy német alkancellár akarja befenyíteni Kínát, azért ott van némi önértékelési zavar… a valóság a végén mindig nyer, neolibsi „barátaim”, lesz itt (már most van!) pofára esés, nem is kicsi!

Mindazonáltal sajnos elég szétnézni: a mai Berlin és a legtöbb európai nagyváros utcáin tömegével találunk illusztrációt az önértékelési zavar lexikonokban fellelhető konceptualitása mellé. Szinte magam előtt látom, ahogy ezektől a cicáktól az orosz katonák maguk alá csinálnak… ja, nem…

Én csak remélni tudom, hogy a novemberi amerikai elnökválasztáson Trump nyer egy olyan totálisan debil és a nemzetközi pénztőkét kiszolgáló elnökjelölt ellen, mind Biden. Nem azért, mert szeretem Trumpot. Nem. Sok politikai értékelésével nem értek egyet, sok mindent máshogy látok. De Trump politikus, a többi pedig nem az! Egy politikussal lehet tárgyalni, egy kötélen táncoltatott bábuval nem! Az egész világ nyerne azzal, ha Trump és Putyin egy megállapodás után véget tudna vetni a harcoknak.

Az igazi győztesek pedig nem az oroszok lennének, hanem az ukrán lakosság.

A béke az életüket jelentené!
Kiemelt kép: Ukrán Állami Határőrség

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hátulról lövik az ukrán férfiakat a határőrök, persze önvédelemből – írja a Politico… vagyis nem írja

  1. A HAZUDOZÁS. EZ MINDENHOL INTÉZMÉNYESÜLT. KEZDTE VALAKI MAJD FOJTATTA GYURCSAN,JELENLEG IS IGY VAN NO MEG BRUSSZEL IS.EZ OLYAN MINT AZ HOGY ITT MINDENKI LOP. IGEN. MÉG AZ ANTI- LOP IS .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük