KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hallgat a MÚOSZ és a DK is Rónai botrányos viselkedése után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sem a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), sem a Demokratikus Koalíció (DK) nem reagált a Magyar Nemzet kérdéseire azzal kapcsolatban, hogy Rónai Sándor, a Gyurcsány-párt európai parlamenti képviselője kamerák előtt lehülyézte az M1 riporterét.

A lap arra lett volna kíváncsi: megengedhetőnek tartják-e, hogy egy politikus ilyen magatartást tanúsítson egy újságíróval szemben.

Ahogy a Magyar Nemzet megírta, Rónai Sándor elsőként burkoltan pedofíliával vádolta meg az M1 riporterét, Császár Attilát, amikor megjelent Varju László csütörtöki bírósági tárgyalásán. Arról faggatta az újságírót, hogy szokott-e gyerekek nadrágjában turkálni. A riporter azonnal kikérte magának, és azt követelte, hogy a politikus vonja vissza szavait. Ezt Rónai Sándor többszöri felszólítás után sem tette meg.

Ezt követően a Magyar Nemzet operatőre, Fazekas Máté rögzítette, amint egymás után többször is halkan azt kérdezi Császár Attilától:

Hülye vagy?

Mivel a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője úgy gondolhatta, hogy senki nem rögzítette a felvételt, magyarázkodásba kezdett, és megpróbálta letagadni a történteket.

MN

Kiemelt képen: Rónai Sándor / Magyar Nemzet / printscreen

Ez is érdekelheti:  Csehországban nőtt az orosz kőolaj importja tavaly

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hallgat a MÚOSZ és a DK is Rónai botrányos viselkedése után

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük