Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hadházy toporzékol a Hundub miatt, szerinte Orbán be akarja tiltani a Facebookot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hát, ha valakinek elment a józan esze, akkor ennek a szerencsétlennek mindenképpen. Igen, Hadházy Ákosról van szó.

Elböffentette magát a kedvenc közösségi megosztóján, hogy eljött a világvége, mivel elindult egy valóban cenzúramentes közösségi oldal, ami magyar, ami ráadásul hasonlóképpen működik, mint az amerikai – tegyük hozzá nem azért, mert az úgy szép, hanem azért, mert a megszokás nagy úr, és így könnyebb megszokni és használni az újat, ami magyar – és ráadásul már a kormánypárti média reklámozza is, stb., stb.

Hadházy fiam! Leülhetsz, egyes! Ha te nem tudsz örülni annak, ami magyar és nekünk szól, akkor maradj ott ahol éppen vagy. De a lehetőség fiam neked is nyitva áll! Regisztrálhatsz az oldalon. De persze ne kapkodd el, annyira nem hiányzol ott.

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) ott van a Hundub-on és várja minden szimpatizánsát.

Hadházy meg remegjen csak, hátha betiltja a Facebook-ot az Orbán-kormány. Csakhogy egyáltalán nem erről van szó. Arról viszont igen, hogy a szólásnak igenis legyen szabadsága.

A Hundub kezelői néhány perccel korábban az alábbiakat közölték velünk, felhasználókkal:

Nagyon erős támadásokat kaptunk ma, politikustól, médiától, hackerektől. 60 millió támadást blokkolt csak a Cloudflare, folyamatosan támadják a Hundubot, ezért lassult le, vagy akadozott ma. A támadások nagy része az USA-ból érkezik. Értjük, hogy az amerikai Facebook akar mindent uralni, de mi hiszünk a szabad versenyben. Üzenjük a vádaskodóknak: Nem áll mögöttünk sem Orbán, sem Soros. Saját erőből és közösségi finanszírozással akarjuk működtetni a Hundubot. Magyar civilek vagyunk, akik nem akarnak közszereplők lenni, de akik mindent megteszünk azért, hogy legyen magyar közösségi hálózat is. Ha szükséges, a hatóságokhoz fordulunk a törvénytelen akciók miatt, addig is magunk próbáljuk megvédeni a szabad véleménynyilvánítás magyar platformját, a Hundubot.

Ez meg itt Hadházy támadása az oldal ellen:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Elindult a HunDub, a valóban cenzúramentes magyar közösségi oldal

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: