BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Háborús bűnös”- Tüntetők zavarták meg Hillary Clinton beszédét (videó)

Palesztin-párti tüntetők pénteken egy előadáson megzavarták Hillary Clintont beszéde közben, „háborús bűnösnek” nevezve a volt amerikai külügyminisztert, és azt mondták neki, hogy „égni fog” a Közel-Keleten elkövetett tetteiért.

Clintont akkor szakították félbe, amikor a színpadra lépett, hogy előadást tartson a konfliktusokkal kapcsolatos szexuális erőszakról a New York-i Columbia Egyetemen, ahol Clintonné a nemzetközi és közügyek professzora.

„Hillary Diane Rodham Clinton, maga egy háborús bűnös!” – kiabálta egy férfi. „Líbia népe, Irak népe, Szíria népe, Jemen népe, Palesztina népe, valamint Amerika népe soha nem fog megbocsátani neked” – folytatta a tiltakozó, aki azt kiabálta, hogy „égni fogsz”, miközben kikísérték a színházteremből.

A volt elnökjelölt elkezdte beszédét, de egy második tüntető is közbevágott és lekiabálta.

„Ezt már korábban is csináltad… Kihasználtad a szexuális erőszakot Líbiában, hogy igazolni tudd az USA katonai szerepvállalását” – kiabálta a tüntető. „Ha komolyan venné az erőszak erőszak kérdését, akkor arról az erőszakról beszélne, amit a palesztinok naponta elszenvednek”.

„Az emberek szabadon tiltakozhatnak” – válaszolta Clinton – „de nem szabad megzavarniuk rendezvényeket vagy előadásokat, ez eddig is így volt, amelyet jövőben is követni fogunk”.

Clinton 2009 és 2013 között volt külügyminiszter Barack Obama akkori elnök alatt. Az Egyesült Államok legfőbb diplomatájaként lobbizott Obamánál, hogy az több katonát „vezényeljen” Afganisztánba, felfegyverezte a kormányellenes dzsihadistákat Szíriában, és a NATO líbiai beavatkozását szorgalmazta. Miután Muammar Kadhafi líbiai vezetőt az USA által támogatott lázadók megbuktatták, és kivégezték, Clinton a CBS Newsnak dicsekedett: „Jöttünk. Láttuk. Meghalt.”


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Hillary Clinton 2023 szeptemberében / © AFP / Mandel Ngan

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük