KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsánynénak olcsók és tanulatlanok a magyar munkások

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Gyurcsánynénak olcsók és tanulatlanok a kétkezi munkából élő magyarok

A DK európai parlamenti képviselője, Gyurcsány Ferenc felesége a magyar emberek millióinak sértegetését ott folytatta, ahol baloldali szövetségesei – többek között Niedermüller Péter, Bangóné Borbély Ildikó, vagy Kóka János – abbahagyták.

– Egyik pártnak sem szabadna tiszteletlenül beszélnie a kétkezi munkásokról – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Fidesz kommunikációs igazgatója annak kapcsán, hogy Dobrev Klára az október 23-i ünnep előestéjén olcsónak és tanulatlannak nevezte a kétkezi munkásokat az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Hollik István szerint nem csoda a DK EP-képviselőjének kijelentése, hiszen éppen férje miniszterelnöksége idején építették le az emberek munkahelyét. – Gyurcsányék már rég elvesztették a közbizalmat, ezzel pedig ismét megerősítették az emberekben, hogy nem lehet rájuk szavazni – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a kommunikációs igazgató.

Dobrev Klára az ATV-n Rónai Egon műsorvezetőnek úgy fogalmazott: „A Fidesz egész politikája arra épül, hogy olcsó, kiszolgáltatott munkaerővel próbáljuk meg kiszolgálni a multinacionális cégeket. […] És lehet, hogy a számok jobban néznek ki, de a számok mögött emberek vannak. Az az ország amely alapvetően az olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan munkások kétkezi munkájára épül, nem versenyképes” – tette hozzá Gyurcsány felesége.

A cikk ide kattintva olvasható tovább >>>

Kiemelt kép: Pesti Srácok

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Elnézést kért Orbán Viktortól az amerikai sztárelemző, rosszul ítélte meg Magyarországot és a kormányfőt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük