KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egyesek 1956-os forradalmának győzelmi képe 2020-ban

Vége a forradalmi napoknak. Ahány párt annyi győzelem és annyi féle is. Normális ember már csak legyint az ellenzéki pártvezérek szóvirágaira, mely szerint mindig minden forradalom az ő érdemük, elvégre szabadságban élünk.

Engem inkább a követők, az elkötelezettek és a szavazók zavarnak. Mint annyiszor, most is kiderült, hogy az ellenzéki közember végtelen egyszerű, mint a faék. Egyszerűen kinyírna, felkötne, felkoncolna minden fideszest.

Miklós Nagy nevezetű lelkes forradalmár képviseli az ellenzék programját…pardon, pogromját. „lesz kötél, akinek jár”. Ennél világosabban nem tudja ez az érzékeny humanista lélek kifejezni magát, hogy érzékeltesse, milyen világ lenne, ha nyernének.

Robert Sirko pedig valószínűleg kiterjesztené mindezt az egész magyarságra, elvégre „alja nép” vagyunk szerinte. Ilyen egy igazi hazafi.

Mindezen hozzászólások a Hírklikk nevezetű portál cikkéhez íródtak, de igazán Zöld Béla az, aki tudja mi, hol, mennyi október 23.-án. Először csak legyintettem, de aztán mástól is hallottam hasonlókat. Közös bennük, hogy messze nem is éltek még 1956-ban. Sőt 1990 előtt sem.

Azt írja ez a zöld senki, hogy „most van szükség nagyobb bátorságra”, mint 56-ban.

Kicsit nehéz visszafogni magamat, de azért annyit csak kell leírnom, hogy ez a gyengeelméjű, ostoba anyaszomorító fekáliahuszár nem lehet valami tanult, a történelmet és a valóságot ismerő ember. Ember?

Aki megélte 56-ot, az soha nem felejti el a halottakat a szétlőtt pesti épületeket és a kegyetlen megtorlást, de ez a fotelforradalmár szerint az semmi, hanem amit most bohóckodnak egyes fiatalok síppal, dobbal, nádihegedűvel felvonulva……az igen! Az valami!!

Bátortalanok vagyunk, mi magyarok. Átengedtük a „fasiszta”jelző használatát az ellenzéknek. Nem kellene. Nyugodtan lehet őket fasisztázni, elvégre azok.

 József Attila szerint: „Talán dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét”

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

Nevezzük nevén a gyereket- a jelenlegi „ellenzék” az igazi fasizmus és ne féljünk ezt hangoztatni.

Havrilla István

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük