KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyermekeid koporsója, vagy gyermekeid boldog jövője – most a tét…

Amikor elkezdődött a választási kampány, még nem tudtuk, hogy mi vár a világra… igaz sejtéseink voltak, hiszen az USA háborús ámokfutása és világhatalmi törekvése nem csitult az elmúlt évtizedekben.

Az Unió magyarellenességét is ismerjük a pozsonyi csata óta, és azzal is tisztában voltunk, hogy ennek a mentalitásnak sajnos, az eltelt évszázadok alatt, mindig akadt hazai kiszolgálója. Ma is ezt tapasztaljuk.

A mostani világ azonban sokkal rosszabb, mint a történelmi korok bármelyik magyarellenes időszaka. Hiszen, ma nemcsak a nemzet léte forog kockán, hanem annak az elősegítésén dolgoznak intenzíven a nemzet ellenségei, hogy mihamarabb belekeveredjünk a háborúba és ismét pusztulás és rombolás áldozataivá váljék a magyarság.

Tehát, ez már nem arról szól, hogy folytathatja-e a kormány a megkezdett munkát, építhetünk-e új történelmi kort, hanem arról is, hogy gyermekeinket koporsóba engedjük e tenni, egy őrült és hazaáruló banda működése nyomán. Mert, ezeknek a logika, a politika, a diplomácia, és a nemzet sorsa semmit sem ér. Megkapják a pénzüket, sóvárognak a hatalomért, és mindegy nekik, hogy a magyar fiatalokat az ószövetségi gyűlölködők, a pénzhatalom és a világkormány, a kereszténység megsemmisítői érdekeiért a halálba küldenék.

Fegyvert, lőszert és katonát alkarnak küldeni egy fasiszta-szocialista kormánynak… pedig látják, hogy akik küldtek, azok közel állnak a megsemmisüléshez. Nem fogják fel, hogy a II. világháború is 1939-ben kezdődött, de csak 1944-ben ért el bennünket kézzelfogható tragédiaként. Mert ez a háború is megállíthatatlan, és feltartóztathatatlan.

Az ellenzék követői, a különböző civilszervezetek tagjai, a kis pártocskák hatalom és pénz utáni vágya, a nyugatról zsebükbe ömlő pénz, gyilkossá teszi őket. Saját gyermekeik, saját családjuk gyilkosává, hiszen a háború nem válogat. Gyűlölik a mai kormányt, és hisznek egy sátáni, hazug gazemberekből álló hordának, amely horda azokkal érez, akik oroszok százezreit irtották ki, akik élve szegeztek keresztre ortodox papokat, és a keresztet is meggyújtották, akik gyermekeket gyilkoltak le, és anyjuk hasából kivágták a magzatot… Ma Európa is ezeket támogatja, mert az USA ezt követeli. Azok teljesítik a követelést, akik azt sem tudják, hogy Budapest és Bukarest között mi a különbség és hol vannak ezek a városok. Igaz, akik parancsolnak, azok sincsenek ezzel tisztában.

Ez is érdekelheti:  Fegyveres merényletkísérlet Trump ellen - a merénylőt lelőtték (videón a lövés pillanata)

A primitívség és a butaság uralkodik ma a világban, s egy olyan politikai keverék, amely magában hordja a kommunista és a fasiszta, azaz szocialista eszmék minden embertelenségét. Az a világ, melyben Csajkovszkijt, Dosztojevszkijt, orosz művészeket és sportolókat, de még a sokak által kedvelt tortát is betiltják, semmivel sem különb Hitler rémuralmánál. Annak a világnak, amelyben embereket vallásuk és származásuk miatt hátrány ér azok által, akik a rasszizmus ellen hangoskodnak, annak a világnak el kell pusztulnia. És ez a világ ma önmagát pusztítja el saját ostobasága okán.

Ebben a drámai időszakban kell a magyaroknak ország-vezetést választania. A háború már itthon is elkezdődött. Igaz, még csak apró jeleket látunk, de itt van! És, ha ma nem csak és kifejezetten a magyar nemzet túlélését tekintjük fő célnak, hanem mint választók követjük azokat, akik kiszolgálják a háborút kezdeményezőket és a háborúból hatalmas profitot termelők követeléseit, akkor gyerekeink gyilkosaivá, saját életünk megnyomorítóivá leszünk. Ha a jelenlegi kormány gyűlölete a meghatározó ennek az ellenzéknek nevezett nemzetvesző csőcseléknek, és lesz, aki beszavazza őket a magyar országgyűlésbe, akkor ezek a szavazók önmaguk és gyermekeik gyilkosai lesznek. Égbekiáltó bűn volna ez. Mert a háború nem a mi háborúnk, a putyini nemzetvédelem nem a mi dolgunk, az oroszellenes fasiszta uniós intézkedések nem a mi intézkedéseink és az USA pénzvilágának érdekei nem a mi érdekeink. Nincs az az európai unió és nincs az a katonai szövetség, amely a magyar anyák legféltettebb kincseit koporsóba zárhatná, és amely a magyar jövőt megsemmisítené. Sem az ellenzék, sem senki nem akarhatja özvegyek, árvák és gyászoló anyák országává tenni Magyarországot, a Kárpát-medencét! Aki akarja, az gyilkos!

Kicsi ország, de hatalmas nemzet vagyunk. És ennek a hatalmas nemzetnek ma hivatása, kötelessége, hogy megmaradjon. Mert a kereszténységet, a magyarságot, és ezzel Európát kell megvédenünk.

Ez is érdekelheti:  A titkosszolgálat is részese lehetett a Trump elleni merénylet-kísérletnek

A magyar nemzet felelősséggel tartozik a vele együtt élő nemzetekért is, így ennek a felelősségnek a tudatában kell választanunk. Nem őrülteket, csalókat, rablókat és bűnözőket, idegen érdekekért megvett aljasokat, hanem a tiszta szellemiségű, a haza és a nemzet érdekeit, a háborúellenességet és magyar jövőt szolgálókat, fiataljaink és a magyar családok védelmezőit. Ugyanis ez ma nem pártkérdés, nem a személyeskedés kérdése és nem a szeretem, vagy nem szeretem kérdése.

Ha nem akarsz háborút és nem akarod a gyermeked halálát idegen célokért, akkor hagyod, hogy azok vezessék tovább az országot, akik eddig is bizonyították tettre készségedet és a nemzet iránti elkötelezettségüket… Minden más a halálba, a világháborúba és a megsemmisülésbe vezet! Istennel a hazáért és a szabadságért, a keresztény Magyarországért a gyermekeid életéért és a saját életedért… még akkor is, ha ezt ma még nem érted!

Stoffán György

Kiemelt kép: ura.ruNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük