KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Guy Verhofstadt: meg kell szüntetni a vétójogot az EU-ban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy évnyi konzultációt követően véget ért az Európa jövőjéről szóló, több ezer európai polgár bevonásával rendezett konferencia. Az uniós intézmények, illetve az EU 27 tagállamának képviselői az Európai Parlament strasbourgi épületében fogadták el a különböző területekre vonatkozó reformok végső ajánlásait.

A konferencia egyik vezetője, Guy Verhofstadt belga EP-képviselő szerint meg kell reformálni az uniós döntéshozatalt és

„meg kell szüntetni a vétójogot az EU-ban, ami azért fontos, mert amiatt, hogy a döntések meghozatalához egyhangú szavazás szükséges, túl keveset és túl későn cselekszünk”

– mondta Guy Verhofstadt.

A Számok Facebook oldalán a következőképpen reagált a szélsőséges Guy Verhofstadt vágyálmaira:

A szélsőséges, balliberális politikus mások feje fölött döntene, rákényszerítené a zavart eszméit másokra.

Megszüntetnéd? Akkor kilépünk, ennyi! Senki sem fog dönteni a fejünk fölött! Ezt vésd jól az agyadba! Amit meg kell szüntetni, azok a szélsőbal, nemzetáruló pártok és azok képviselete!

Nem ilyen EU-ba léptünk be! Az EU az egy gazdasági együttműködés, és nem egy ideológiai diktatúra, erre nincs szükségünk.

A magyarok túlnyomó többsége a Fideszre szavazott, ami azt jelenti, hogy nekünk Magyarország az első. Soha senki sem fogja megmondani nekünk kívülről, hogyan kell élnünk, hogyan neveljük a gyermekeinket, kitől vehetünk gázt, mi a jogállam, mit jelent a család, stb. Az ilyen Verhofstadtoknak véleménye persze lehet, ezen jót mulatunk, de az ilyen ötletek gyakorlati megvalósítását meg fogjuk támadni, és ha másképp nem megy, népszavazást fogunk kezdeményezni a kilépésről.

Túléltük Trianont, túléltük a fasizmust, túléltük a kommunizmust – az önpusztító liberalizmust is túl fogjuk élni. Nemzetünkre, Alaptörvényünkre, Hazaszeretetünkre, családunkra, magyar kultúránkra, tisztességünkre, keresztény hitünkre, munkánkra, jogainkra és kötelességeinkre, hagyományainkra, és közös erőnkre támaszkodunk.

 

Kiemelt kép: The Sun

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: A migrációs paktum egy újabb szög az EU koporsójában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük