KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Georg Spöttle: Miért halt meg Ashli Elizabeth Babbitt?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Washingtonban szerdán történt tragikus események úgy gondoljuk nagyon sokakat gondolkodásra késztettek. Egyrészt azért, mert minden olyan jellegű esemény, ami tragédiával végződik, minden jóérzésű embert elszomorít, és automatikusan fel kell tennie a kérdést: miért?

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Facebook bejegyzésében annak a fiatal hölgynek a halálával foglalkozik, akit felszólítás és gondolkodás nélkül lelőttek a Capitolium ostromakor. Egy fegyvertelen embert, aki patrióta volt, aki nem tudta elviselni az igazságtalanságot, aki szolgált a hazájáért, akinek valóban Amerika volt az első.

NIF

Miért halt meg Ashli Elizabeth Babbitt?

Csak 35 éves volt, a napfényes San Diegoból származott, férjezett, a US Air Force-nál szolgálta hazáját és egy patrióta volt. Most érvelhetnénk azzal, hogy tüntetett, hogy erőszakkal behatolt társaival a Capitolba, ám nem hiszem, hogy egy lövés a mellkasába volt az egyetlen lehetőség megállítani egy fegyvertelen nőt. Kevés szívszorítóbb látványban volt részem, mint amikor ott feküdt a padlón.
Érdekes, nincsenek tüntetések, égő autók, berúgott kirakatok, ledöntött szobrok Ashli Babbitt halála miatt. Pár újságcikk, amelyek lehoztak néhány fotót a facebookról. A másik három halálos áldozatért sem tüntet senki. Nem jött létre egy a konzervatív életek is számítanak mozgalom. Volt egy breaking news, pár szalagcím és ennyi.
Szó sincs róla, sajnálom a rendőrt is, akit majdnem meglincselt a tömeg, vagy azt, akit egy eltévedt lövedék arcon talált. Vajon ki fogják vizsgálni, hogy szükség volt-e a lőfegyverhasználatra a tömegben? Ki volt a felelős azért, hogy nem volt elegendő a Capitol védelme. A rendőrség és a városvezetés tudta, hogy egy 250.000 főt számláló tömeg volt a tüntetésen és tudták, hogy egy ilyen tömeget már nem lehet kezelni.
Miért volt tüntetőknél csőbomba és füstgránát? Hiszen nem tudhatták, hogy Mike Pence alelnök nem kéri a választás felülvizsgálatát. Ez nem igazán jellemző a konzervatív tüntetőkre. Netán más erők tüzelték fel a haragos tömeget? Elég pár agent provocateur, akik hangadók lesznek és manipulálják a dühös tüntetőket. Emlékezzünk csak a 2 éve történtekre: „menjünk be a parlamentbe, hozzuk ki a koronát… Gyújtsuk fel a szánkókat… égjen a karácsonyfa…” Ugye ismerős. Elég pár jó szlogen és pár ember, akik rápörögnek az erőszakra. Csak találgatok, de egy tucat Antifa aktivista Trump zászlókkal és piros baseball sapkában elég lenne egy ilyen akcióhoz.
Érdekes, hogy amint kiderült Biden „győzelme” vége lett az erőszaknak, nem volt több BLM felvonulás, Antifa tombolás és szobordöntögetés. Ez is megmutatja, hogy szó sem volt ott az afroamerikai életek védelméről, rabszolgaságról, fehér felsőbbrendűségről,… A hatalom volt a cél. Mit mondott az amerikai baloldal? „Trump rosszul kezeli a járványhelyzetet… minden halott az ő lelkén szárad… miért nincs vakcina?… rossz a vakcina… emberkísérleteket folytat a kormány…” Ismerős? Naná, a csodás szivárványkoalíciónk is ugyan ezeket mantrázza. A modus operandi ugyan az ott is, itt is. Bizonytalanítsuk el az embereket, keltsünk káoszt és égessük rá a regnáló kormányra. „Nincs elég lélegeztető gép… túl sok a lélegeztető gép… miért nincsen már vakcina?… Az oltás veszélyes… a kormány rajtunk kísérletezik…”
Ugye milyen furi a hasonlóság? Ám a baloldalt nem érdekli, hogy Franciaországban eddig, mindössze 500(!) embert oltottak be, mivel Macronék azt várják, hogy a francia Sanofi cégnek is legyen oltóanyaga. Hiába mondja a gyár, hogy az csak az év vége fele lehet elérhető. Az sem gáz, hogy Berlinben ismét elfogytak az intenzívterápiás kórházi ágyak. Miért is lenne az, hiszen ott demokrácia van (vagy nem?).
Angela Merkel és a német külügyminiszter élesen elítélték a tüntetést Washington DC-ben. OK., jogukban áll, ám amikor a BLM/Antifa zavargások alatt több száz, jórészt színes bőrű fiatal vesztette életét, akkor hallgattak. A liberális eszméért halálba lehet küldeni embereket, a konzervatív értékek ellen pedig bele lehet lőni a tömegbe… Mintha Lenin írná a forgatókönyvet…

 

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Georg Spöttle

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Lelőttek egy fiatal nőt a Capitoliumot védő biztonságiak (18+)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük