KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

Gaudi-Nagy Tamás: A hazafias ellenállás legyőzte a rontás erőit az idei Pride héten

Hiába rakták ki balliberális polgármesterek a kártékony LQBTQI+ mozgalom szivárványos zászlaját nemzeti lobogónkat meggyalázva, ezáltal bűncselekményt megvalósítva, azokat hazafiak több helyen eltávolították széleskörű társadalmi tetszést kiváltva. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat erről is szóló közleménye itt olvasható.

Hiába tartottak 37 „érzékenyítő”, agymosó, szexuális devianciát propagáló rendezvényt a „mások” az idei Pride héten, azokon minimális létszám volt, és  többet hazafias ellenállók sikerrel zavartak meg, a szervezők pedig saját elveiket meghazudtoló módon a  párbeszéd és vita lehetőségéből  kirekesztették a normalitáspárti hazafiakat.

Hiába hirdették meg augusztus 22-ére a szeméremsértő felvonulást a Szent Koronát meggyalázó módon, ezáltal bűncselekményt megvalósítva, az elmaradt. Ehelyett e napon normalitáspárti hazafiak tartottak sikeres tüntetést keresztény-nemzeti értékeink és a magyarság védelmében.

Ezért jelenthető ki, hogy az idei Pride hetet a hazafias ellenállás nyerte – mondtam többek között a European Patriots Unite Egyesület által szervezett tüntetésen.

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője és a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja 

A megjelentek óriási ovációval fogadták ezeket a pozitív híreket.

Ezen kívül is dinamikus, erőteljes beszédek hangoztak el. Sok buzdítás a normalitás mellett és a lopakodó LMBTQP+ veszélyeire, számtalan aspektusból felhívó és a normalitást óvó beszédet hallgattunk meg. Pörgős, végig izgalmas volt az esemény, aminek a filozófiáját ebben a három témakörben tudjuk meghatározni:

-Isten
-Haza
-Család

Ez a három szinergiában, alapvető kohézióban van egymással. Egyik sem tud jól működni a másik kettő nélkül.

Sok a teendő, mi tenni fogjuk ezután is a dolgunkat. Legyetek készen, hogy ha kell akkor együtt tudjunk tenni, mi civilek a későbbiekben a Hazáért, a Nemzetért és a hagyományos családmodellért.

Mindenesetre: Tartsuk szárazon a puskaport!

Fuimus, Sumus, Erimus!

Voltunk, vagyunk, leszünk!

Kremser Tamás – elnök
European Patriots Unite

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük