KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új jobboldali vlog indul: Beszélgessünk őszintén!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Hiába tiltanak le, cenzúráznak, törölnek a közösségi platformokról, úgyis el fogjuk mondani a véleményünket, mert ez minket is megillet” – fogalmazott Walter Pál Péter a „Beszéljünk őszintén” nevű vlog készítője, aki elmondása szerint két heti rendszerességgel fog a társadalmat érintő és annak ingerküszöbét elérő témákról beszélgetni vendégeivel olyan őszintén, mint senki más.

Első vlogjában Szerencsés Szabolcs, a liberálisok rémálma, egyik legnépszerűbb magyar TikTok-er volt, akivel a magyar fiatalok gondolkodását (ebben belefoglalva a liberális terjeszkedést és LMBTQ lobbit), a Black Lives Matter mozgalmat, a koronavírus hazugságait és az amerikai elnökválasztás részleteit beszélték ki.

„Egyre kevesebb az őszinte és lényegretörő beszéd manapság, így fontosnak tartom, hogy legyen egy platform, ahol meg lehet vitatni olyan kérdéseket és témákat, melyeket a legtöbb platform elnyom.” – tette hozzá Walter.
A sorozat első része itt látható:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük