Figyeljünk oda a csendre, valami történik az USA-ban!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Donald Trump amerikai elnök a tegnapi napon 9 pentagoni dolgozótól vált meg, akik feltehetően a háttérhatalom bábjai voltak és helyettük a saját embereit ültette be, többek közt Corey Lewandowskit és David Bossie-t.

pentagon900x506-1

Természetesen a mainstream média csak értetlenkedik, hogy mi értelme ennek, ha másfél hónap múlva (mikor az új elnök szerintük beiktatásra kerül) úgyis kirúgja ezeket az embereket. Nagy részük biztos nincs tisztában a rendelkezéssel, amit az elnök 2018-ban hozott, miután látta, hogy az akkori időközi választások alatt is milyen módszerekkel próbálnak csalni az ellenfelei.

A lényege a rendelkezésnek, hogy a választási csalásban külföldi segítséggel résztvevő felek súlyos büntetésekkel sújthatóak (beleértve a médiát is). Akit érdekel bővebben, az lent talál linket a rendelkezésről. A Pentagonból most eltávolított embereket meglepte Trump döntése (legalábbis így nyilatkoznak…) és csalódottságukat fejezték ki.

A következő emberek távoztak: Michael Bayer Arnold Punaro, Atul Vashistha, John O’Connor, David Venlet, Paul Dolan, Scott Dorn, David Walker and David Van Slyke. Nem ez az első pentagoni tisztogatás az elmúlt hónap során. Mark Esper védelmi miniszter menesztése után nem állt meg az elnök, olyan nevek sem “segítik” már a Pentagon munkáját, mint Madeleine Albright, Eric Cantor vagy a méltán hírhedt Henry Kissinger. Ha józan ésszel gondolkodunk, be kell látnunk, Trump nem csak bohóckodik ezzel a választási botránnyal, mint ahogy azt a média állítja.

Ezek csak azok a dolgok, amik hivatalosan bejelentésre kerültek. Rengeteg dolog történt az elmúlt hónap során, amiről nem nagyon beszélnek, mint például a szavazógépek Németországba telepített szervereinek lefoglalása (ahol a legsúlyosabb pletykák szerint az amerikai katonaság a CIA-vel keveredett tűzharcba, hogy megszerezzék, de ezt egyelőre nem lehet alátámasztani).

A múlt héten rengeteg meghallgatást tartottak országszerte, ahol elképesztő mennyiségű szemtanú vallott arról, hogy mit tapasztaltak a választás során és nagyon súlyos vádak hangzottak el a csalással kapcsolatban. A rengeteg vallomás, videós és hangfelvételes bizonyíték mellett informatikai, kiberhadászati szakértők demonstrálták a szavazógépekkel elkövetett csalást.

Egy biztos, nagyon beindultak az dolgok és a jövő hét még ennél is eseménydúsabbnak ígérkezik.
https://www.politico.com/news/2020/12/04/pentagon-fir..

 

Idézet Donald Trump 2018. szeptember 12-én kiadott rendeletéből:

Én, DONALD J. TRUMP, az Amerikai Egyesült Államok elnöke úgy vélem, hogy, részben vagy egészben az Egyesült Államokon kívül tartózkodó személyek képesek beavatkozni vagy aláásni az Egyesült Államok választásaiba vetett közvélemény bizalmát, ideértve az illetéktelen személyeket is. A választási és kampányinfrastruktúrához való hozzáférés, illetve a propaganda és a dezinformáció titkos terjesztése szokatlan és rendkívüli veszélyt jelent az Egyesült Államok nemzetbiztonságára és külpolitikájára.

Bár egyetlen amerikai választáson sem volt bizonyíték arra, hogy egy külföldi hatalom megváltoztatta volna az eredményt vagy a szavazatok táblázatait, a külföldi hatalmak történelmileg arra törekedtek, hogy kihasználják Amerika szabad és nyitott politikai rendszerét.

Az elmúlt években, a digitális eszközök és az internetalapú kommunikáció elterjedése jelentős sebezhetőségeket hozott létre, és felerősítette a külföldi beavatkozás veszélyének terjedelmét és intenzitását, amint azt a Hírszerzési Közösség 2017. évi értékelése is szemlélteti. Országos vészhelyzetet hirdetek ki ennek a veszélynek a kezelésére.

Ennek megfelelően ezennel elrendelem:

A teljes anyag itt olvasható:

Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election

 

Köszönet az információkért Szaurusznak!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Figyeljünk oda a csendre, valami történik az USA-ban!

  1. Nagyon meglepne, ha Trump-nak sikerülne legyőznie a „feketeséget”, s hatalmas örömet jelentene számomra. Persze, ami azután jönne, azt nem kívánom senkinek, mert valószínűleg felújulna az utcai terrorizmus, de bízom abban, hogy a hadsereg megoldaná a problémát. Szurkolok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük