KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára – kommentálta a Fidesz Dávid Ferenc pénteki nyilatkozatát, amelyben a DK politikusa az átlagosnál kisebb jövedelmű nyugdíjasok egyszeri támogatását sürgette.

„Ha most Gyurcsány és a baloldal kormányozna, akkor mostanra már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára, ahogy Európa több más országában” – áll a kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, a baloldal Brüsszel és a külföldi üzleti körök megrendelésére már simán eltörölte volna a rezsicsökkentést, az árstopokat, és elzárta volna a magyarok előtt is a gázt és az olajat.

 

A Fidesz közleménye

Budapest, 2022. június 10., péntek (OS) – Ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram – Reagálás Dávid Ferenc (DK) nyilatkozatára

Ha most Gyurcsány és a baloldal kormányozna, akkor mostanra már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára, ahogy Európa több más országában. A baloldal Brüsszel és a külföldi üzleti körök megrendelésére már simán eltörölte volna a rezsicsökkentést, az árstopokat és elzárta volna a magyarok előtt is a gázt és az olajat.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: