KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára

Ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára – kommentálta a Fidesz Dávid Ferenc pénteki nyilatkozatát, amelyben a DK politikusa az átlagosnál kisebb jövedelmű nyugdíjasok egyszeri támogatását sürgette.

„Ha most Gyurcsány és a baloldal kormányozna, akkor mostanra már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára, ahogy Európa több más országában” – áll a kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, a baloldal Brüsszel és a külföldi üzleti körök megrendelésére már simán eltörölte volna a rezsicsökkentést, az árstopokat, és elzárta volna a magyarok előtt is a gázt és az olajat.

 

A Fidesz közleménye

Budapest, 2022. június 10., péntek (OS) – Ha Gyurcsányékon múlna, már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram – Reagálás Dávid Ferenc (DK) nyilatkozatára

Ha most Gyurcsány és a baloldal kormányozna, akkor mostanra már a magyar nyugdíjasoknak is háromszorosa lenne a gáz és az áram ára, ahogy Európa több más országában. A baloldal Brüsszel és a külföldi üzleti körök megrendelésére már simán eltörölte volna a rezsicsökkentést, az árstopokat és elzárta volna a magyarok előtt is a gázt és az olajat.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelheti:  Manfred Weber szintet lépett a magyargyűlöletben

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük