KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ezek ilyenek: Anti-Szilágyi tervvel álltak elő a libernyák-komcsik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha a gyurcsányi rendőrterror áldozatai kaphatnak szobrot, akkor a 2006-os őszi események rendfenntartóinak is jár emlékmű – állítja a Népszava újságírója, aki azután érezte szükségét a rendőrök melletti kiállásnak, hogy a 2006-os gyurcsányi rendőrterrorban a fél szemére megvakított Nagy László, valamint a brutális hatalmi fellépés többi áldozatának emlékére állítana maga tervezte szobrot Szilágyi Ákos, aki most aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy az emlékmű megvalósulhasson – számol be a Magyar Nemzet.

Mint arról már többször is hírt adtunk és portálunk nyitó oldalán a Szilágyi Ákos kezdeményezéséről szóló felhívás folyamatosan elérhető, a célja az ötletgazdának az, hogy ne vesszen feledésbe a 2006-os gyurcsány-terror áldozatainak emléke, illetve az, hogy ezzel a szoborkompozícióval mindig emlékeztessen arra, hogy mi is vár a magyarokra akkor, ha ez a nemzetellenes banda újra ráülne a magyarság nyakára.

Végtelenül cinikus az a hozzáállás, amelyet a Népszava betűvetője megfogalmaz, miszerint az nem járja, hogy csak a brutálisan fellépő rendőrök áldozataira emlékezzünk.

Csakhogy senki ne mondja azt, hogy a tetőtől talpig, fegyverekkel, a rendőrségnél nem rendszeresített eszközökkel, puskákkal, viperákkal, továbbá fejmagasságban a tömeg közé kilőtt könnygázlövedékekkel, lovasrohammal kardlapozó, azonosítószámmal nem rendelkező (leesett – mondta cinikusan akkor Gergényi), szinte páncélba öltözött, fizetett, holmi rendőröknek álcázott terrorlegényeket, akik a védtelen tömegre támadtak, egy mércével kellene mérni a tényleges áldozatokkal.

Ez a fajta nemzet- és emberellenes cinizmus jellemzi ezt a neoliberálkomcsi mai magyarországi, kívülről pénzelt, az Országgyűlés padsorai közül a magyarságra és a kormányra köpködő ellenzéki-ellenségi képviselőket és azok valamennyi változatát.

A lengyelországi események pontos képet mutatnak nekünk arról, mi történne akkor, ha ezek ismételten hatalomra kerülnének Magyarországon. Ne legyenek kétségeink, EZEK ilyenek!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ezek ilyenek: Anti-Szilágyi tervvel álltak elő a libernyák-komcsik

  1. Miért is járna nekik szobor mert minden jelzés nélkül verték az embereket ??
    Ne hogy már bármit is kapjanak a sok féreg aki lelkifurdalás nélkül kardlapozott és szemet lőtt ki ártatlan embereknek !! Aki ilyet elvárna az nem is magyar csak itt él ! Elképesztő mennyi nyomorult áll újságíró van hazánkba !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük