KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez van: Hegedüs Zsuzsa már meggondolta magát, büszke Orbán Viktorra és a lemondása is okafogyottá vált

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hegedüs Zsuzsát „meggyőzte” Orbán Viktor Bécsben mutatott rasszizmus elleni kiállása, így minden vissza, a lemondását sem kell komolyan venni. Majd nem sokkal később a 24.hu-nak adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy nem akarja visszakapni az állását.

A Mandiner tárta a nyilvánosság elé azt a levelet, amelyet a miniszterelnöknek írta a szociológus.

„Kedves Viktor! Most olvastam a mai, Bécsben adott nyilatkozatodat, amivel nyilvánosan elhatárolódtál a „nem tudom, hogy” a szövegbe került inkriminált mondatoktól.

Ennél nagyobb örömet semmi nem tudott volna okozni, mert, mint ezt Neked is leírtam tegnap és mindenütt el is mondtam, 20 év alatt egyetlen egyszer sem volt az a benyomásom, hogy bármilyen diszkrimináció, vagy etnikai előítélet megfordulhat a fejedben.

20 évi ismeretségünk és barátságunk következtében azt is tudom, hogy ez a nyilvános korrigálás mibe került neked, ezért még annál is jobban értékelem a mai lépésedet, mint amit maga a téma indokol. Olyannyira, hogy az első reakcióm az volt, hogy ezzel a nyilvános megszólalással a lemondásom is okafogyottá vált. De ami még fontosabb, ezt, némi gondolkodás után, néhány órával később is így gondolom, azaz okafogyottnak tartom.

Ezt természetesen a nyilvánosság előtt, már ma este (csütörtökön – a szerk.) el is fogom mondani, nevezetesen az ATV Egyenes beszéd c. műsorában.

Hasonlóképpen a nemzetközi sajtóban is. A legnagyobb örömömre az szolgál, hogy ezért a mai kiállásodért megint azt mondhatom, mert így is érzem: büszke vagyok Rád.

Úgyhogy, ahogy 2010 előtt is és természetesen utána is, függetlenül attól, hogy hivatalosan a főtanácsadód vagyok vagy nem, a segítségemre a továbbiakban is, az elmúlt 20 évhez hasonlóan, számíthatsz.

Szeretettel: Zsuzsa”

Hegedüs Zsuzsa az ATV Egyenes beszéd csütörtök esti műsorában kifejtette: „büszke arra, amit Orbán Bécsben mondott”, és hozzátette, szerinte ott visszakozott Orbán. Szerinte nemzetközi téren is ritkaság, hogy kiáll egy miniszterelnök és korrigálja azt a mondatát, amiből „balhé” van.

Ez is érdekelheti:  Szétlőtték az oroszok Macron zsoldosait

Mandiner nyomán

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük