KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez ám a „jobboldali diktatúra”, a hétszázát!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hazai balliberális véleményformálók napi szinten ontják magukból, hogy hazánkban „jobboldali diktatúra” tombol, a nemzetközi baloldal csáklyásai pedig át is veszik ezt tőlük, így nemzetközi szinten is sokszor ettől hangos az európai sajtó. Nos, ugyebár teljesen megszokott jelenség egy jobboldali diktatúrában, hogy a baloldali ellenzék vezetőit ellehetetlenítik, illegalitásba szorítják, éjjelenete házkutatást tartanak lakásaikban.

Ehhez képest teljesen az ellenkezője történik, mint arról portálunk is beszámolt, Novák Elődék házában tartottak éjjel házkutatást, őt fenyegetik 2 évig terjedő szabadságvesztéssel, tőle vettek DNS-mintát, amiért eltávolította a nemzetközi LMBTQ-ideológiát szimbolizáló szivárványos zászlót.

Rendszerszintű sajátossága a „NER”-nek ez a kettősség: magukat a keresztény-konzervatív vonalon helyezik el, legalábbis kommunikációs szinten, ám a keresztény és konzervatív világkép ellenségeivel úgy bánnak, akár a hímes tojással. Elég annyi hozzá, 2010-ben arra kaptak kétharmados felhatalmazást, hogy legalábbis kapcsolják ki a közéletből Gyurcsány Ferencet, sőt, számoltassák el, és most mit látuk? Éppen a Gyurcsány-párt feljelentése alapján szállt ki a rendőrség Novák Elődék házánál éjjel! A nagyon keresztény és nagyon konzervatív kormánynak a Gyurcsány-párt és a nemzetközi homokoslobbi parancsol?

 

Aztán persze lehet ezt csűrni és csavarni, hogy a kormánynak egy demokráciában nincs ráhatása a bíróságokra, rendőrségre, ám amikor ilyen szintű kettős mércét látunk, elhiszi ezt valaki? Könyörgöm, 10 éve kormányoznak. Érdekes, hogy még a kormánypárti prominens véleményvezérek is pártok felett – helyesen – kiálltak Novák Előd mellett, amiért eltávolította a szivárványos zászlót a Polgármesteri Hivatalról. Kíváncsi vagyok, ilyenkor legbelül mit gondolnak.

Röviden és tömören, ez nemhogy nem „jobboldali diktatúra”, de még csak nem is valódi jobboldali kormányzás, hanem jobboldali kommunikációs paneleket felvonultató, mellékeseményekre ugró és azokat felnagyító mechanizmus, hogy aztán azokból vezesse le és bizonygassa nemzeti elkötelezettségét. De emellett hol titokban, hol nem is annyira titokban, engedményeket tesz a nemzetközi baloldalnak, velük együttműködik, nincs erő és akarat, hogy ellenálljon nekik, s ez időnként ilyen és ehhez hasonló esetekben csúcsosodik ki.

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet

A kérdés most már sokkal inkább csak az, hogy az a több millió magyar ember, aki Fidesz-szavazó – s kétségtelenül hatalmas számban akadnak köztük olyanok, kik tisztán és őszintén nemzeti érzelműek – ilyenkor milyen kérdéseket tesz fel magában. Biztos vagyok benne, nagyrészük felháborítónak tartja…

Lantos János – Kuruc.info

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük