KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Európa szerte tiltakoztak az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások és a NATO ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások ellen és a konfliktus diplomáciai rendezése melletti gyűléseket tartottak vasárnap Párizsban, Brüsszelben és a németországi Ramstein amerikai légitámaszpont közelében.

Párizsban tiltakozó gyűlést tartottak az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások ellen és Franciaország NATO-ból történő kilépése mellett. A tüntetők a Louvre-hoz vonultak, ahol felsorakoztak és NATO- és EU-zászlókat ábrázoló plakátokat téptek szét, szimbolikus gesztusként támogatva Franciaország kilépését ezekből a szervezetekből. A tüntetők Emmanuel Macron elnök lemondását követelték, és azt skandálták: „Macron, Biden, nem akarjuk a háborútokat!”.

Florian Philippot, a franciaországi Les Patriotes politikai párt vezetője és volt európai parlamenti képviselő, a gyűlés egyik szervezője szerint 29 francia városban tartottak tiltakozó akciókat.

A németországi Ramstein amerikai légitámaszpont közelében nagyszabású tüntetést tartottak az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások ellen. A résztvevők azt is követelték, hogy minél hamarabb szervezzenek béketárgyalásokat a konfliktus rendezésére.

A rossz időjárás ellenére a tüntetők egész nap folytatták a megmozdulást. Az emberek Oroszország, Németország, az Egyesült Államok és a németországi Rajna-vidék-Pfalz tartomány zászlóit, valamint „Németország szabad ország” és „Béke Oroszországgal” feliratú plakátokat tartottak a kezükben.

Tüntetés volt Berlinben is:

Brüsszelben több mint 1000 aktivista vett részt az ukrajnai konfliktus diplomáciai rendezését követelő felvonuláson és gyűlésen. A résztvevők felszólították az Európai Uniót és tagállamait, hogy minden lehetséges diplomáciai eszközt használjanak fel az ukrajnai konfliktus megoldására, és vegyék rá a konfliktusban részt vevő feleket, hogy szüntessék be a tüzet és üljenek tárgyalóasztalhoz.

Ezért tüntettek Londonban is:

Tüntettek a Donbassz civilekért és a ruszofóbia és a fegyverszállítások ellen Milánóban is:

Orosz Hírek

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: