KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ennyit a „sógorokról”: Ausztria is a belgák mellé állt, hazánkkal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a belgák mindent elkövetnének azért, hogy hazánkat megfosszák EU-s szavazati jogától és végképp leszámolnának Magyarországgal – nem tetszik nekik, hogy Hazánk nem háborúpárti. Most a „jó sógorok” is hozták habsburgos formájukat és beálltak a belgák mögé a sorba, ellenünk. Erről egyébként a Politico, az EU házi webes felületének hírleve számolt be.

Azt írták,

Bécs támogatja Belgium felhívását, hogy folytassa le a Magyarországot a szavazati jogaitól történő megfosztását célzó eljárást.

„Mind a 27 tagtól elvárjuk, hogy maradéktalanul betartsák azokat az elveket, amelyeken közös uniónk alapul” – mondta az osztrák külügy szóvivője a POLITICÓ-nak. „Ez különösen igaz a soron következő EU-elnökségre. Ezt szem előtt tartva támogatjuk a 7. cikkely szerinti eljárás Magyarországgal szembeni szigorú folytatását.” 

Világos tehát ma, 2024. június 04-én, a trianoni gyásznapon, hogy azok az osztrákok, akik történelmileg az I. világháború kirobbantói voltak, majd szinte ennek jutalmaként a történelmi Magyarország területéből is részesültek az 1920. június 4-i diktátum alkalmával, sosem lesznek és lehetnek Magyarország megbízható partnerei, tehát ennek megfelelően kell kezelnünk őket. Reméljük, hogy a magyar külpolitika lesz annyira „rugalmas”, hogy így is tegyen.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

A kiemelt képünk illusztráció: Az Európai Parlament jelképe a testület brüsszeli épületén (Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq)

Ez is érdekelheti:  Nem kellett sokat várni: Magyar Péter bejelentette, hogy beül az Európai Parlamentbe

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ennyit a „sógorokról”: Ausztria is a belgák mellé állt, hazánkkal szemben

  1. MIT LEHET A LABANCTOL VÁRNI.PL:ELSO VILÁGHÁBORUBAN MELLETTE HARCOLTUNK ÉS OVÉK BURGENLAND.SOK KOZTUK A MAGÁT KÉKVÉRUNEK VALLOTT PATKÁNY.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük