KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ennyit a gendernyomulásról: Az amerikai szavazók többsége szerint csak két nem létezik

Egy új felmérés szerint az amerikai választók nagy többsége, beleértve a demokratákat is, nem vette be az amerikai vállalatok és a média által támogatott transznemű ideológiát.

A Rasmussen Reports csütörtökön közzétett felmérése szerint tízből több mint hét (71%) amerikai felnőtt egyetért azzal az állítással, hogy „két nem létezik, férfi és nő”. A felmérés azt is érzékelteti, hogy a baloldali politikusok nincsenek összhangban a választóikkal, mivel a demokrata pártiak 67%-a szerint is csak nő és férfi létezik. Sőt, ezzel az állítással a demokraták csupán 14 százaléka nem ért egyet.

Szintén erős a kétpárti támogatás a kiskorúak transznemű átalakítását tiltó törvények iránt, beleértve a hormonterápiát és a nemváltoztató műtéteket. A felmérés szerint az amerikaiak 59%-a támogatja a gyermekek hormonterápiájának betiltását, szemben a februári 52%-kal, és 62%-uk szerint a sebészeti beavatkozásokat is be kellene tiltani.

A demokraták többsége egyetért azzal, hogy a kiskorúaknak nem lenne szabad lehetővé tenni a nemváltoztató kezeléseket, írja a Rasmussen. Négy amerikai szavazóból majdnem három (74%) ellenzi, hogy az iskolák vagy a tanárok szülői beleegyezés nélkül tanácsot adjanak a gyerekeknek a szexuális identitással kapcsolatban.

Legalább 18 amerikai államban hoztak törvényt vagy léptettek életbe olyan irányelveket, amelyek korlátozzák a transzneműek kezelését a kiskorúak esetében, amit a demokrata politikusok bigottnak és a gyermekekre nézve károsnak ítélnek.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: egészséges szemléletű amerikai család / Fotó: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük