KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elon Musk visszaengedné Trumpot a Twitterre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elon Musk, miután megvásárolta a Twittert kijelentette, hogy szándékában áll visszaállítani Donald Trump korábbi amerikai elnök fiókját a rendszerben.

Musk úgy nyilatkozott, hogy mindezt akkor tudja csak megvalósítani, ha már a szerződések hatályba lépnek. Hozzátette, még  egyelőre nincs a birtokában a Twitter, de amint a érvénybe lép a szerződés, ezt a lépést meg akarja tenni.

Musk azt is hozzátette, hogy az állandó kitiltásoknak rendkívül ritkáknak kell lenniük és csak valóban olyan fiókokra vonatkoznának, amelyekről bebizonyosodik, hogy ténylegesen valótlanok. Musk szerint nem volt helyes Trump fiókját betiltani.

Trumpot a közösségi platform a 2021-es capitoliumi zavargások után tiltotta ki, aminek nyomán a volt elnök megpróbálta perre vinni az ügyet, azonban nem járt sikerrel. Közben létrehozta saját közösségi rendszerét a Truth Social-t és kijelentette, hogy nem áll szándékában visszatérni a Twitterre.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ma 15 órától évértékelőt tart Orbán Viktor miniszterelnök

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük