KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Elképesztő fordulat, Dwayne Johnson is Orbán-követő lett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amerika az idei elnökválasztás lázában ég. A Mandiner szúrta ki, hogy a népszerű Szikla a Fox Newsnak adott egy interjút, ahol az idei elnökválasztás fényében beszélt a politikáról is. A színész a legutóbbi választáson még a demokrata Bident támogatta, de ezek szerint rájött, hogy rossz lóra tett.

Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nos, a válaszom nem. Hiszem-e, hogy jobb lesz? Hiszek ebben. Optimista vagyok, és hiszek abban, hogy jobbá válhatunk

– mondta Johnson.

A világsztár úgy fogalmazott, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.

Nem ő az egyetlen amerikai színész, akinek elege lett a demokrata vezetésből és Joe Bidenből. Húsvétkor James Woods fakadt ki a liberálisok politikájára. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?

Korábban pedig a hiradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott:

„Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” 

– kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását.

Úgy tűnik, lassan kezdenek megvilágosodni Amerikában is.

 

Csépányi Balázs – Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Dwayne Johnson amerikai színész / Fotó: AP

 

Ez is érdekelheti:  Moszkva kész a békés rendezésre - Putyin-interjú kínai látogatása előtt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük