KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Halálgyár: Ukrajnának vége

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország teljes ellenőrzés alá vonta a légteret az északnyugati zónában. Ha ukrán katonák jelennek meg Oroszország látóterében, azonnal megsemmisítik őket – erről ír a Lenta.ru.

„Ukrajnának vége” – állítja Scott Ritter, az amerikai hadsereg hírszerző tisztje. Rámutatott:

Oroszország nemcsak tervezőbombákkal, hanem pilóta nélküli légi járművekkel uralja a levegőt. A légi járművek ellenállás nélkül támadnak stratégiai célpontokat.

Ritter kijelentette, hogy az ukrán hadsereg több millió dollár értékben költött nyugati rakétákra a drónok megsemmisítése érdekében. Most, hogy ezek elfogytak, az orosz drónok már maguktól, ellenállás nélkül csapnak le stratégiai célpontokra.

Nagy-Britanniában is elismerték Oroszország erőfölényét. Alexander Mercouris brit szakértő szerint Oroszország teljes mértékben uralja az eget a Stratégiai Légvédelmi Erők zónájában, amelynek köszönhetően az orosz hadsereg sikeresen támadhatja az ukránokat.

„Egyre világosabbá válik számomra, hogy az oroszok teljes mértékben ellenőrzik az Ukrajna feletti légteret, és csapásokat hajtanak végre az egész országban”

– mondta Alexander Mercouris brit szakértő.

Oroszországnak kulcsfontosságú fegyvere van: egy módosított, Joker–10 nevű drón, amelynek ára nem több, mint egy kerékpáré.

Dmitrij Kuzjakin, a Centre for Complex Unmanned Solutions (CCSU) vezérigazgatója elmondta, hogy a Jokert az orosz légvédelmi rendszerek feladataihoz igazították. Most már robbanóanyaggal is képesek eltalálni az ukránok drónjait, valamint faltörőt is használnak. A lövések során a drón nem változtatja meg a mozgásirányát, és nem esik szét.

A jövőben a technológiát a meglévő rakétavédelmi eszközök költségvetésbarátabb alternatívájává fejleszthetik – jegyezte meg Kuzjakin.

MH

Kiemelt kép: illusztráció / ukrán harckocsizó / Kép forrása: newsunrolled.com

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük