TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Éljünk vagy haljunk?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy látszik világszerte nem csökken a mindenkinél okosabb, „informáltabb” covid ellenesek száma.  Érdekes módon, csak nem csökken azok száma sem, akik bedőlnek a különcködők, okoskodók dumáinak. Pedig nagyon könnyű eldönteni melyik félnek van igaza.  De ehhez be kell kapcsolni a gondolkodási szervünket – az agyunkat. Már akinek a gondolkodás nem fárasztó. 

Próbáljuk előszedni az érveket. De azelőtt hagyjuk figyelmen kívül a sok találgatást/bizonyítgatást, hogy ki/kik milyen céllal szabadították az emberiségre ezt a vírust, azaz a politikai vetületét. Az másodlagos. Most menekülnünk kell.

Axióma: Mint az állatvilág, úgy az emberiség is fajokra van beosztva – kisebb-nagyobb egyvérű egymástól különálló közösségekben élnek. Ezeket mindig egy, a vezérkar élén álló erős, határozott személy irányítja. Mindenkoron fő feladata a népe, nemzete függetlenségének megtartása, életének, egészségének megőrzése. A legyőzhetetlen FAJFENNTARTÁSI ösztön készteti erre, mint a nemzetének minden egyes individuumát is.  (persze itt is akadnak kivételek – renegátok). Ez a motiváció érvényes az állatvilágban a falkavezéreknél is.

Tanúi vagyunk, hogy a világ kormányai legelső feladatának az emberek egészségét, életük megtartását számítják. Ehhez bevonják a legmagasabb tapasztalatú, legbecsületesebb szakértőket, tanulmányozzák, analizálják a szomszéd államok sikereit, kudarcait. Ennek a gárdának nincs se kedve, se ideje az okoskodó, mindig mindennel elégedetlenkedő covidellenzők állításait cáfolni.

Sajnos nagyon sok köztünk a gyenge lelkületű, könnyen befolyásolható, primitív, könnyelmű felelőtlen személy. Nem kevesen a két fél között hánykolódva, képtelenek eldönteni, hogy kinek-minek higgyenek. A bizonytalanok depresszióssá válnak.

Hol a kiút? Az ellenzők közül, aki még képes józanul, logikusan gondolkodni, próbálja meggyőzni magát, hogy a sok-sok millió ember, a sok-sok becsületes (nem feltűnésre különcködésre vágyó betegesen hiú szaki, politikus, újságíró) szerény, önfeláldozó személyiség nem ellensége önmagának, a környezetének, a nemzetének, az emberiségnek, és követi a kormányai nagyon is megalapozott felelősségteljes ajánlásait.

Higgyünk a kormányunknak, bízzunk benne! Más kiút nincs.  Különben csak jobban kiélezzük a helyzetet, ártunk elsősorban magunknak, családjainknak, barátainknak. A cinikus, könnyelmű, felelőtlenekre végeredményben csak egy sors vár: elmegyógyintézet vagy a temető.

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

Kövér György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Minden ember otthonában ott a Covid vakcina

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Éljünk vagy haljunk?

  1. Egy melléklettel szólok a cikkhez.Egy szakértő – Dr. Roger Hodkinson kisfilmjét lehet megnézni a vimeo oldalon. Én hiszek neki. Amíg sok-sok országban lefizetik a vezetőket, – (Ezt alátámasztja a fehérorosz vezető -Lukasenka, akinek 940 millió dollárt kínált az IMF, hogy bevezesse az országában ezt a vírushisztériát) – hogy létrehozzák ezt a világ leállást, amit egyes gonosz befektetők arra használnak, hogy tönkretegyék a kis és középvállalkozásokat, maszkokat kényszerítsenek az emberekre, megakadályozzák a normális családi összejöveteleket is. https://vimeo.com/487352310

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük