KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bizonyíték van arra, hogy az Antifa szervezte a Capitolium megrohamozását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A január 6-i események óta a legvadabb cenzúra és közösségi diktatúra lépett életbe az eseményekről való beszédtér eltörlésére és beszűkítésére. Ezért a következő jegyzeteimben az eddigiekhez képest finomabban kell fogalmaznom annak érdekében, hogy ne tiltsák le az oldalt. Továbbá egyes témákban valószínűleg a releváns tartalmat hordózó információk is az eddigiekhez képest lassabban fognak érkezni.

A marxista baloldal minden bevethető eszközével – politikusokkal, médiájukkal, celebjeikkel a középkorihoz hasonló eretneküldözésbe kezdett. A cenzúráról és még magának az Egyesült Államok elnökének letiltásáról nem is beszélve.

  1. január 7.

– A Trump támogatók bűncselekményt követtek el, amikor illetéktelenül léptek be a Capitoliumba. Mindazokat, akik megsértették a védőterületet, a törvény teljes szigorú büntetőeljárása alá kell vonni.

 De megalapozott a gyanú, arra vonatkozóan, hogy provokátorok vettek részt a választás érvényességét megkérdőjelező tüntetésen. Rowan Scarborough beszámolója a Washington Timesban:

 Egy nyugalmazott katonatiszt a The Washington Times-nak elmondta, hogy az XRVision cég szoftverével a tüntetők arcfelismerését végezte, és a philadelphiai antifa két tagját is beazonosította.

 Az egyiknek van egy tetoválása, amely szerint sztálinista szimpatizáns. és erőszakkal mozdítja elő az anarchiát és Amerika végét akarja egy sztálinista állam javára. No more USA című dalt skandáltak.

 Az XRVision egy másik férfit is azonosított, akinek nincsenek antifa kapcsolatai, de olyan ember, aki megjelenik a klíma és a Black Lives Matter tüntetésein, nyugaton.

 Aki részt vett ebben a támadásban, bűncselekményt követett el, és eljárást kell indítani ellene. A csőcselék szörnyű dolog, és olyan cselekményeket is elkövethet, amelyek előre nem láthatók. Ez nem mentesíti őket a felelősség alól, de növeli a napidíjat, amikor egy ügynök-provokátor azért cselekszik, hogy az ellenfeleket önpusztító cselekedetekbe vonzza.

 Teljes körű és alapos vizsgálatot kell végezni a tömeges akcióval kapcsolatban. Bárcsak jobban bíznék az FBI-ban.

(Megjelent az American Thinker engedélyével)

A riport megtekinthető a YouTube-on ezen a címen: Mi is történt a Capitoliumban? – a valóság nyomában.

Vajda Miklós

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Korábban írtuk:

Rendőrségi felvezetéssel biztosították az antifa aktivisták buszait a Capitoliumhoz 📺

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: