KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy öt gyermekes édesapa levele a fiatalokhoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves fiatalok!

Ti kicsik voltatok 2006-ban. Nem emlékezhettek, ezért elmesélek nektek valamit. Akkor még nem volt okostelefon. Egy számítógépnek annyi memóriája volt mint egy mai telónak.

Szüleiteknek akkoriban sokkal nehezebb volt otthont teremteni nektek. Nem volt, CSOK, Babaváró, Falu CSOK. Volt Szocpol, de az töredéke volt egy lakás árának, ráadásul el is vették.

Akkor volt hazánknak egy frissen megválasztott miniszterelnöke. Aki egy beszédben elismerte, hogy hazudtak, becsapták az embereket, hitellel hamis jólétet teremtettek. Azt is elismerte, hogy ez fenntarthatatlan. Ekkor az emberek felháborodtak és ki mentek tüntetni. A rendőrség gumilövedékkel célzottan fejre lőttek, lovasroham, vízágyú, könnygáz. Rengeteg tüntető megsérült, rokkant lett. Mindeközben megszorítások jöttek.

Hatalmas rezsiemelések. Sokszor évente 30 %, adóemelések, pénzelvonások. Megszüntettek több ezer kórházi ágyat, elbocsájtottak 6000 kórházi dolgozót. A mentők sokszor egy óra alatt értek ki. Eladták a közmű szolgáltatást külföldieknek és 12% felett lett a munkanélküliség. Nagyon sok családban csak az egyik szülő dolgozott, rengetegen tönkre mentek és eldobták az életüket. Sokan a deviza csapdába kerültek és máig azt nyögik. Elúszott az egész életük munkája. Akkoriban az iskolában szegregáció volt. Ráadásul szélsőséges nácik masírozhattak az utcákon és volt olyan is aki rasszista támadásért az életével fizetett.

Lesütött fejjel jártunk az utcán, hazánkat dróton rángatták nemzetközi szinten. Hitelekért kuncsorogtak vezetőink! A Szent Koronán de még a Parlamenten is jelzálog volt. Azután szüleitek ezt megelégelték és 2010-ben elzavarták az akkori politikusokat!
Tudjátok ki volt akkor a Miniszterelnök amikor mindez történt? Az a nektek szimpatikus idős úr, aki mindig olyan jól megmondja a tutit. Tudjátok, a Gyurcsány Ferenc . Akkor is ígérgetett, akkor is hangzatos szavakat mondott. Pont mint most! Azután hatalmat kapva, teljesen mást csinált. Ráadásul nagyon sokan a mai ellenzékből az ő emberei voltak, amikor tönkretették az országot. Jakab Péter pedig akkoriban az volt, aki rasszista kijelentéseket tett és masírozott Gárda ruhában!

Tudom! Menő a regnáló hatalom ellen lázadni, de gondolj bele, hogy élünk most és kérdezd meg szüleidet, hogyan éltetek akkor!

Kérlek, ne kövesd el azt a hibát amit mi anno elkövettünk! A jövőnk múlik azon, hogyan döntesz jövőre!

Szakács István
Öt gyermekes apa

Forrás: Facebook / Fotó Szakács István Facebook oldala

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: