2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy amerikai város komplett rendőrsége mondott fel a progresszív vezetés miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Észak-Karolina egyik városában a rendőrség minden tagja felmondott, hogy így tiltakozzon egy újonnan kinevezett, progresszív városvezető miatt.

Kenly város rendőrtisztjei és más tisztviselői tömegesen nyújtották be a felmondásukat, stresszre és ellenséges munkakörnyezetre hivatkozva – írja a Zerohedge portál a Fox News-ra hivatkozva.

A Justine Jones városvezetőnek írt levelében Josh Gibson rendőrfőnök sajnálatát fejezte ki a negatív változásokkal kapcsolatban, amelyek szerinte az osztályon történtek.

„A Kenly-i Rendőrségnél eltöltött 21 évem alatt számos hullámvölgyet tapasztaltunk. De különösen az elmúlt három évben jelentős előrelépést értünk el, amit reméltünk, hogy folytatni tudunk majd. Azonban a városban jelenleg uralkodó ellenséges munkakörnyezet miatt nem hiszem, hogy ez a fejlődés lehetséges” – írta Gibson.

A rendőrfőnök csütörtökön egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy rajta és öt rendőrtisztjén kívül a városvezető-helyettes, illetve még egy hivatalnok is a felmondás mellett döntöttek.

„Az új vezető olyan munkakörnyezetet teremtett, amelyben úgy érzem, nem tudjuk ellátni a kötelességeinket és a közösségnek nyújtott szolgálatunkat” – írta Justine Jonesról, aki a múlt hónap elején foglalta el pozícióját.

Egy másik rendőr, G. W. Srong így fogalmazott: „Nehéz szívvel teszem meg ezt a lépést. 2004 óta dolgozom a városnál, és teljes mértékben arra számítottam, hogy itt fejezem be rendőri pályafutásomat. Sajnos azonban olyan döntések születnek, amelyek veszélyeztetik a biztonságomat, és megkérdőjelezik bennem, hogy mit hoz a jövő egy kenly-i rendőrtiszt számára.”

Jones-t a múlt hónapban alkalmazták városvezetőként, miután más államokban különböző önkormányzati pozíciókban dolgozott. Kinevezéséről a város egy sajtóközleményt is kiadott.

A közlemény azonban nem említette, hogy a nő a szomszédos Dél-Karolinában beperelte korábbi munkáltatóját faji megkülönböztetésre hivatkozva, miután 2015 márciusában kirúgták.

Richland megye vezetőit „ellenséges” bánásmóddal vádolta, és azt állította, hogy nem fizették meg tisztességesen, mert fekete volt és fogyatékkal élő, derül ki a bírósági dokumentumokból.

Ez is érdekelheti:  Dobrev Klára több mint húsz éves szabálytalan szerződések megkötésével vádolja a köztársasági elnököt, reagált a Sándor-palota

A pert 2017 áprilisában önként visszavonta, az azonban nem derült ki, hogy miért. Mielőtt Kenly városába került, saját tanácsadó cégének vezérigazgatójaként dolgozott.

A felmondásokra reagálva Steve Bizzell, Johnston megye seriffje azt ígérte, be fognak ugrani, hogy helyettesítsék a hiányzó kenly-i rendőröket.

„A kenly-i emberek biztosak lehetnek abban, hogy lesz, aki járőrözik majd az utcákon” – fogalmazott.

Ha azonban nem így alakul, akkor a haladó szellemű új városvezetőt kell majd felkérni, hogy fékezze meg az elszabaduló, kontrolltalan bűnözést

– írja a Zerohedg.

 

Híradó.hu

Kiemelt kép: reuters.com 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük