KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Újabb adalék – Miért Ursula van der Leyen Európa elsőszámú árulója?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nemrég írtam egy felháborodott cikket, kifogásolva hogy Ursula van der Leyen, az Európai Unió elsőszámú tisztségviselője ezt a felháborító, arcpirító kijelentést, ezt a minden alapot nélkülöző kijelentést merészelte tenni:

„Európa országainak erkölcsi kötelessége az afgán migránsok befogadása.”

Nos, én – és nem csak én, hanem sokan mások is, – ezt a von der Leyen-féle arcátlan megnyilatkozást a kukába kívánjuk, a többi szemét közé! S hogy ez mennyire így van, ahhoz, – mintegy adalékként – idézek Rácz Antal régi kedves debreceni Barátom leveléből, aki egyetértéséről biztosított, miután a Nemzeti Internet Figyelő által közzétett írásomat elolvasta, hozzátéve ezt:

„…Nasser Al-Khelaifi katari állampolgár, aki a Paris Saint-Germain FC labdarúgó klub tulajdonosa és elnöke 25 millió euroért vásárolta meg Lionel Messi játékjogát és további évi 25 millió euro fizetést ad neki. A csapat összértéke jelenleg meghaladja a 700 millió eurot. Hány muszlim „menekültet” lehetne ebből a pénzből befogadni és valójában hányat segített ez a nem szegény muszlim?”

Nos, ennyi az idézet.

Nekem pedig az jutott eszembe e sorokat olvasva, hogy a muszlimok oly nagy becsben tartott „szent” könyve, a Korán vajon nem tartalmaz-e olyan passzust, amely a gazdag muszlimok „erkölcsi kötelességéve” teszi a szegény muszlimok megsegítését? Részemtől ez csak egy kérdés, – de alighanem jogos kérdés, – mivel én (szánom bánom, de) római katolikusként nem mélyedtem el a Korán, e szent

könyv tanulmányozásában.

Ám a konkrét példánál maradva nézzük csak: a PSG értéke 700 millió euró, Messi vételi joga 25 millió euro, és az évi fizetése is 25 millió euro. Ez addig 750 millió euro. S akkor még Nasser Al-Khelaifi egyéb vagyonáról nem esett szó. Talán nem hat tőlem sem naivitásnak, sem túlzásnak az, ha feltételezem, hogy nevezett szuper gazdag katari állampolgár összvagyona ennek a 750 millió eurónak a többszöröse.

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Nos, Ursula van der Leyen!

 Amikor Ön az Európai Unió tagországait illetően kijelentette, hogy azoknak „erkölcsi kötelességük” az afgán muszlimok befogadása (majd természetesen e dologtalan élősdiek eltartása!) nem tévesztett egy kicsit célt? Vajon nem a Nasser Al-Khelaifi és a hozzá hasonló szuper gazdag muszlimok „erkölcsi kötelességéről” akart Ön hablatyolni?

Ursula van der Leyen!

Az Ön nyilatkozata felháborító! Ön a nem muzulmán, hanem évezredeken keresztül keresztény és keresztyén európai országokat milyen „erkölcsi” alapon szólongatja fel a muszlimok befogadására, amikor a soraikból kiemelkedett, az olaj révén multi milliárdossá lett muszlimok tojnak a „szegény” migráns hitsorsosaik fejére? Vajh nem a gazdag muszlimoknak lenne előbb „erkölcsi kötelessége” a szegény, elesett muszlim migránsok, például afgánok, megsegítése és az európai (még!) nem muszlim országoknak legfeljebb csak ezt követően?

Ursula van der Leyen!

Ön most az Európai Unió első embere-e, aki az európai emberek érdekeit képviseli (hiszen ezért fizetjük Önt, busás javadalmazással) vagy a muszlim migránsok szakszervezetének a fizetett ügynöke? Mert kifogásolt megnyilatkozása alapján nagyon úgy tűnik, hogy Ön a mi, azaz az európai adófizetők nyakába akarja lőcsölni az Afganisztánból elpucoló muszlim milliók eltartását!

Ursula van der Leyen!

Nem tartja Ön egy kicsit furcsának mindezek után a saját viselkedését? Mert én és még nagyon sok honfitársam igenis furcsának tartjuk és ezért elítéljük Önt, Európa elsőszámú árulóját!

Szégyellje magát, maga áruló!

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus. De aktív közíró.

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Dr. Polgárdy Géza: Európa elsőszámú árulója – Ursula von der Leyen!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük