KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Kritikám Novák Katalinnak, vagyis kérem abbahagyni az oroszok kritizálását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre újabb és újabb nyugtalanító hírek érkeznek Novák Katalin államfő orosz-ukrán háborúval kapcsolatos, igen MEGGONDOLATLAN kijelentésit illetően. Most, hogy eleget tett Zelenszkij meghívásának és ellátogatott Kijevbe, csak olajat öntött a tűzre!

Novák Katalin államfő orosz-ukrán háborúval kapcsolatos kijelentései egyáltalán nem politikusra vallanak! Politikusnak ugyanis tisztában kell lennie nyilatkozatai következményeivel, egyáltalán nem nyilatkozgathat bele a vakvilágba! Novák Katalin megnyilatkozásai a tárgyban nagy csalódást okoztak sokunknak, mert mi, egyszerű magyar állampolgárok korántsem vagyunk eltelve sem Zelenszkij, sem az ukránok jelentős részének a magyarsághoz való viszonyulásától. Mi, – meglehetősen sok – magyar állampolgár korántsem vagyunk annyira orosz ellenesek és ukrán barátok, mint Novák Katalin csőlátással meg vert államfő. Úgy tűnik, Novák Katalinhoz még nem jutottak el a kárpátaljai magyarokat vegzáló ukrán hatalom magyarellenes megnyilvánulásai! De eljutottak, akkor annál rosszabb a helyzet Novák Katalin megnyilvánulásait illetően! A Novák Katalin nyilatkozataiban valóságos hősként megjelenő ukránok évek óta vegzálják az Ukrajna területén élő elcsatolt nemzetrészeket, így a kárpátaljai magyarságot is! Most nem sorolom fel az ukránok magyar-ellenes BŰNEIT, mert azok egyrészt ismertek, másrészt az én hangom (soraim) messze nem jutnak el olyan sokakhoz, mint Novák Katalin megnyilvánulásai.

Lényeg a lényeg, Novák Katalin csőlátással rendelkezik, és e csövön át csak és kizárólag az oroszok „bűnei” láthatóak, azok a bűnök pedig, amelyeket az ukránok követtek el hosszú évek óta a kárpátaljai magyarság ellen, valahogy nem látszanak Ez önmagában is nagy baj, arról nem is beszélve, hogy az oroszok árgus szemekkel figyelik a különböző népek vezetőinek az orosz-ukrán viszonylatban tett kijelentéseit! Vajh meg van-e Novák Katalin győződve arról, hogy egyértelműen ukrán párti, egyben egyértelműen orosz ellenes nyilatkozatai a Magyarországnak szánt orosz olaj és gáz szállítások további zavartalan küldését szolgálják? Ha igen, meggyőződése ez, akkor tévedésben van.

Kritikám Novák Katalinnak kétszeres! Egyrészt nem veszi figyelembe a háború kitörése előtti évek orosz ellenes, ukrán megnyilatkozásait, kizárólag az oroszok erre adott INDOKOLT VÁLASZÁT! Másrészt nem veszi figyelembe az ukránok magyar ellenességét, a kárpátaljai magyarok vegzálását. Végül, – és ez már mindennek a teteje, – nincs figyelemmel a munkácsi vár ormán magasodott bronz turul- madár szobor közelmúltban történt ledöntésére. Mindezekért többen is nem NOVÁK, hanem NAIV Katalin néven emlegetjük az új államfőt!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: