KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Alapvető különbségek az új, globalista német, és a régebbi, patrióta magyar kormány céljai között

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Könnyen lehet, hogy az itt következő pár sor, többek szerint is idő előtti, hiszen a új német kormány csupán pár napja alakult meg, gyakorlatilag még nem tettek semmit! Véleményem, hogy ez ugyan igaz, de a 2010 óta hivatalban lévő (azaz régebbi) magyar kormány céljai közismertek, amint az új német kormány céljai is nagyrészt ismertek már.

Tény, hogy egy ilyen rövid írásban képtelenség sorra venni az új német kormány és a magyar kormány céljai közötti különbségeket, mégpedig ezek nagy száma miatt. Ezért most csupán a véleményünk szerint legalapvetőbb három ellentétet vesszük sorra.

1) az új német kormány deklaráltan az Európai Egyesül Államok létrehozást támogatja, míg a magyar kormány ezt a leghatározottabban ellenzi, és minden fórumon, minden alkalommal  hangot ad ezen szörny szülött „víziót” illető ellenérzésének. A magyar kormány a szuverén, erős nemzetállamok mellett érvel, ezeket támogatja. A magyar kormány szuverenista, az új német kormány globalista. Márpedig e két álláspont, két cél kibékíthetetlenül ellentétes, köztük semmiféle kompromisszum nem képzelhető el.

2) az új német kormány támogatja a más földrészekről (Afrikából és Ázsiából) Európába betelepülést, a migrációnak kizárólag jó és hasznos következményeit látja, s Németországot még az eddiginél is jobban bevándorló országgá kívánja tenni. Ám jól értsük meg: nem csupán a saját országát (tehát Németországot) akarja mindenáron bevándorló országgá tenni, hanem az Európai Unió minden országát! Ezzel ellentétben a magyar kormány teljes egészében elutasítja a migrációt, sem legális, sem illegális (jogellenes) betelepítést, bevándorlást nem fogad el. A migránsok kvóta szerinti elosztását is teljes mértékben elutasítja, és azt hirdeti, hogy a segítséget kell oda vinni, ahol baj van (már ahol van!) és nem a bajt idehozni Európába. A magyar kormány, – ellentétben az új német kormánnyal, – teljes mértékben elutasítja, hogy országa bevándorló országgá legyen.

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

3) a két kormány, (a hivatalban régen lévő magyar és az új német) alapvetően különböző módon viszonyul a családokhoz. Míg a magyar kormány elutasítja a gender elméletet és az elveti az LMBTQ elgondolásokat, s minden elképzelhető módon támogatja a magyar családokat, addig a német kormány egyáltalán nem reagál Német- ország népességfogyására, az iránt teljes közömbösséggel viseltetik. Az új német kormánynak eszébe nem jut a saját népességét önmaga reprodukálását illetően támogatni, sem a családokat, sem a fiatalokat semmiféle támogatásban részesíteni nem kívánja. Az új német kormány kiáll a gender elmélet mellett és támogatja az LMBTQ elgondolásokat. Az új német kormány, ha látja is a német népesség csökkenését, ezt nem saját népességének támogatásával kívánja orvosolni, hanem a bevándorlást tartja a népességfogyás megoldásának.

E három, szerintem alapvető különbség mellett további különbségek is észlelhetők a két kormány között, ezek teljesebb sorra vétele azonban hosszabb írást kíván.

A szerző nyugd. jogász, közgazdász, szociológus, de aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük