ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donald Trump: Biden gyenge és inkompetens

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Ukrajnát sújtó orosz hadművelet logikus következménye volt a jelenlegi amerikai vezetés és Joe Biden hozzá nem értő politikai irányvonalának – jelentette ki a volt amerikai elnök egy nebraskai rendezvényen tartott beszédében.

Trump szerint Vlagyimir Putyin csak azután döntött a különleges katonai művelet megindításáról, hogy alaposan kielemezte az USA afganisztáni műveleteit és az onnan történt zavaros kivonulást.

Ha én vagyok az elnök, Putyin ezt nem tette volna meg – nyilatkozta Trump.

Trump az Egyesült Államok történetének legrosszabb tiszteletbeli elnöki címével is „megtisztelte” Bident, mivel a jelenlegi elnöknek alig másfél év alatt sikerült akkora károkat okoznia az USA-nak, mint az eddigi öt legrosszabb elnöknek együttvéve. Erről a Tengrinews.kz tudósítója számolt be a RIA Novosztyira hivatkozva.

Nem ez az első eset, hogy Donald Trump élesen bírálta a jelenlegi amerikai vezetést és kifejezetten Joe Biden jelenlegi elnököt. Trump szerint nem lehet kétséges, hogy Biden okolható a példátlan inflációért, az üzemanyagárak rendkívüli emelkedéséért, amely felháborodást váltott ki az Egyesült Államok lakosságában.

Kiemelt képen Trump és Biden

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: