ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A britek szerint Putyin teljes mozgósítást és a „világ nácizmusa” elleni totális háborút készül bejelenteni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Arra készül Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy bejelenti az orosz haderő teljes mozgósítását és a „világ nácijai” elleni háborút hirdet május 9-én, a Náci Németország elleni győzelem évfordulós ünnepségen – állítja Ben Wallace brit védelmi miniszter a Telegraph szerint.

Wallace szerint Vlagyimir Putyin Ukrajna elleni inváziója eddig teljes kudarc; szinte egy olyan célkitűzést sem sikerült eddig megvalósítani, melyet az orosz elnök eddig megtett.

A brit védelmi miniszter szerint a következő lépés az lesz, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök tömeges mozgósítást jelent be a május 9-ei, győzelmi napi parádén és a „világ nácijai” elleni harcot hirdet.

Wallace arról nem beszélt, hogy ez pontosan mit jelent – csupán a tartalékosok, sorkatonák behívásáról, bevetéséről van-e szó vagy más jellegű háborús eszkalációra készül Vlagyimir Putyin.

A brit politikus arról is beszélt, hogy szerinte folyamatosan támogatni kell Ukrajnát abban, hogy megtartsák a momentumot és sikeresen tudják visszaverni az orosz haderő támadásait.

Vadhajtások

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: