KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Deutsch: a magyar baloldali EP-képviselők saját hazájuk ellen áskálódnak

A magyar baloldal európai parlamenti (EP-) képviselői minden energiájukkal a saját hazájuk ellen áskálódnak – mondta a Fidesz EP-delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deutsch Tamás a magyar baloldalról úgy fogalmazott, „nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni”, sőt néha azokat maguk „agyalják ki”.

A magyar baloldal képviselői a „lehető legdurvább hazugságokat, nettó valótlanságokat” találták ki a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, „kamuvideókat gyártottak”, amelyeket nemcsak Magyarországon, hanem Brüsszelben is bemutattak, „nemes egyszerűséggel hátba támadták a saját hazájukat” – fejtette ki a kormánypárti EP-képviselő.

Kiemelte, a Donald Tusk volt miniszterelnök, az Európai Néppárt elnöke vezette lengyel ellenzéken kívül kizárólag a magyar baloldali EP-képviselők azok, akik „minden lehetőséget kihasználnak, sőt maguk gyártják az alkalmakat, hogy áskálódjanak a saját hazájuk ellen”.

Deutsch Tamás kizártnak nevezte, hogy a többi 25 uniós tagállam brüsszeli képviselői „ne a nemzeti érdek minimumát” képviselnék, függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormánypárti politikusokról van szó.

Példaként említette, hogy 2019-2020-ban, a hétéves uniós költségvetés elfogadásakor „egyes-egyedül a magyar baloldal európai parlamenti képviselői voltak azok, akik minden energiájukkal azért dolgoztak, hogy minél kevesebb uniós forrás jusson a saját hazájuknak, Magyarországnak”.

A Fidesz EP-képviselője az uniós olajembargós javaslatról azt mondta, a helyzet súlyos, katasztrófával fenyegető.

Hangsúlyozta, a magyar baloldal az elmúlt hetekben maga is kezdeményezte az olaj- és gázembargót, „ahelyett, hogy kiálltak volna a legelemibb magyar érdek, a magyar emberek érdeke mellett”.

Deutsch Tamás azt mondta: most, hogy az embargó hivatalos európai bizottsági javaslattá vált, „úgy látszik hallgatnak, mint nyusziürülék a fűben, ami nyilvánvalóan azt jelenti, hogy ők továbbra is támogatják ezt a javaslatot”.

A kormánypárti politikus szerint a magyar baloldal minden nemzetközi vitában, Brüsszel, és nem a magyar polgárok oldalára állt, most mégis arra kérte valamennyi magyar baloldali EP-képviselőt, hogy emeljen szót az olajembergós elképzelésekkel szemben.
Álljanak végre a magyar polgárok oldalára, elemi érdeke Magyarországnak, a magyar gazdaságnak, a magyar családoknak, hogy ez az „őrült javaslat” ne valósuljon meg – mondta Deutsch Tamás.

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük