KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Demokrácia ismertetés – egy kis orosz propaganda a Sputniktól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyilván, hogy propaganda, nem is lehet más, hiszen a mindenig nagyon demokratikus EU csak és szigorúan az igazság, a szeretet, a béke mellett teszi le a voksát a háborúval szemben – ja, hogy ez nem igaz? Ugyan már!

Éppen frissiben jött a hír, melyet az Orosz Hírek repített szét, miszerint az EU szólás- és véleménynyilvánítási szabadság mellett kiálló prominensei – akik természetesen a sajtószabadság mellett kardoskodnak állandóan – elhatározták, hogy további orosz médiumok elérhetőségét tiltják le az Európai Unióban, természetesen a demokrácia nevében. De, mi a fene az a demokrácia? (Költői kérdés.)

Aztán olvasom az EU-ban már régóta betiltott, azaz földön, vízen, levegőben, no meg persze az internet zegzugos csatornáin is kinyiffantott orosz Sputnik nevű állami portál angol nyelvű oldalán, hogy az Európai Unió szerint minden demokratikus normáknak maximálisan eleget tevő, sőt azokon túl is mutató Ukrajnában az általános mozgósítás nevében rendszeresített emberrablások eredményeképpen Herszon városában összeterelték a férfiakat, mint az állatokat az ukrán begyűjtők egy olyan volt autósiskola területére, amelyen korábban valamiféle méregtelenítő központ működött. Az ottani helyzet olyan képet mutat, mint egy koncentrációs tábor a II. világháború idején – legalábbis számomra.

A Sputnik ugyan nem hasonlította koncentrációs táborhoz ezt a bizonyos begyűjtő telepet, azt azonban leírták a portál szerkesztői, hogy az embereket úgy tartják ott, hogy nem biztosítják számukra a legalapvetőbb higiéniai feltételeket sem. Megtagadták tőlük, hogy felvegyék a kapcsolatot a családjaikkal, tehát elvették a mobiltelefonjaikat. Így még attól a lehetőségtől is megfosztották azokat, akik bizonyítani tudnák okiratokkal, hogy törvényes alapokon mentességet élveznek a Zelenszkij rezsim mozgósítási és emberrablási törvénye alól, amelynek meghozatala egyébként – mint tudjuk – teljesen demokratikus. Mert ugye Ukrajnában az is demokratikus, ami nem demokratikus, viszont az EU-nak ez teljesen normális, bár Ukrajna nem tagja az Európai Uniónak és bízzunk benne, hogy nem is lesz, mert abban a pillanatban az egyik legnagyobb csapást az eddigieken túl éppen hazánk, Magyarország szenvedné el. (Mi a fene az a demokrácia, most már tényleg bajban vagyok ennek a szónak az értelmezésével. Remélem, egyszer majd felérek odáig, hogy megértsem.)

Szóval, történik mindez Herszonban, abban a városban, amelyet miután onnan az orosz haderő kivonult megszálltak az ukránok, akik azonnal véres tisztogatást rendeztek. Ezekről az eseményekről itt, a Nemzeti InternetFigyelő oldalain többször is beszámoltunk. Természetesen az is csupán propaganda volt, hiszen le mertük írni a valóságot és nem hazudoztunk az ukrán demokráciáról összevissza úgy, mint Ursula von der Leyen, és a többi európai nemzetet eláruló vezető EU-s politikus.

Ez is érdekelheti:  Kötelező: A nyugati országok jelenleg egy náci rezsimet támogatnak – egy német lány gondolatai Ukrajnáról, Donyeckből

De, visszatérve a Herszonban pillanatnyilag uralkodó állapotokhoz, az a gaz, minden hájjal megkent, propagandista Sputnik még azt is képes volt megírni, hogy a városban az emberrablók fejenként 25 dollárt fizetnek azoknak a személyeknek – leginkább nyugdíjasoknak -, akik beköpik alja spicli módon azoknak a hadkötelesnek számító személyeknek a tartózkodási helyét, aki nem szándékoznak az USA és kitartott gyermeke Zelenszkij és népirtó bandája akarata szerint jobb esetben pár órára élvezni a frontvonalak halálgyárát, hogy aztán „jobb esetben” hullazsákban végezzék -merthogy sokakból semmi sem marad egy robbanás után, mert még a csontjaik is hamuvá égnek.

Tehát ezt a propagandát terjeszti a Sputnik, amelyet betiltott az EU égen, földön, levegőben, no meg az internet kanálisában is. De sebaj, mert az EU és annak bölcs, előrelátó és megfontolt vezetői – karöltve a NATO védelemre összpontosító prominenseivel – csak a békéről beszélnek ugye, beszélnek és eszük ágában sincs háborúzni, kezüket, lábukat törik, hogy végre legyen már vége ennek a teljesen értelmetlen gyilkolásnak – természetesen a demokrácia jegyében és nevében…

De valaki mondja már meg végre, hogy mi a fene az a demokrácia? Ja, már tudom! Hát persze, hogy az, amiről Ursula és vérgőzösen a háborút propagáló politikustársai nyilatkoznak naponta. Pontosan az, amit Ukrajnában látunk… Éppen ők ismerték el…

Jaj neked vén Európa!

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: mozgósítottak Ukrajnában /Fotó: © Szputnyik/Jevgenyij Kotenko

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük