KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tegnap merényletet kíséreltek meg Robert Fico szlovák kormányfő ellen, aki csupán a sürgős orvosi ellátásnak köszönheti, hogy életben maradt, azonban állapota a közel öt órás műtét ellenére is nagyon súlyos. A merényletet követően azok a politikai erők és követőik, akik a békétlenség és a háború mellett kardoskodnak elborult aggyal, gyűlöletet szítva azonnal megjelentek a kibertérben és örömujjongásba kezdtek, miközben jelezték, ez csak a kezdet.

Természetesen voltak sokkal konszolidáltabb vélemények is, akik a józan ész talaján állva fejtették ki gondolataikat, bár ezekből kitűnik, hogy nem látnak, de nem is láthatnak tisztán egy olyan komplex világpolitikai helyzetben, amelynek valamennyien elszenvedői vagyunk. Levédia krónikása a saját meglátása szerint igyekszik részükre válaszokat adni az alábbi gondolatsorban, egyben emlékeztetni is arra, hogy mi és miből is gyökeredzik valójában. Természetesen ő sem tud mindenre teljesen helytálló és megdönthetetlen válaszokat adni, hiszen ez nem is lehetséges, azonban szakmai tapasztalatai az elmúlt években inkább többször bizonyították előrelátásának helyességét, mint annak ellenkezőjét.

NIF
***
Két felvetés:

1. Ahogy jó néhányan elmondtuk sok ezerszer, hosszú évtizedek óta, milyen orbitális, katasztrofális hiba hóhérokkal szövetkezni. Akik sem barátot, sem ellenséget nem kíméltek soha, de még a kicsit is másként gondolkodó szövetségesi ellenkezőiket sem. Pedig sosem volt nehéz kitalálni, hová vezethet kizárólag, ha a világ hóhérainak táborát erősítjük. Ideje volna ezt abbahagyni végre, amíg még életben lehetünk, és életben lehetnek még a gyermekeink!

2. “A lányomnak mondom, hogy a menyem is értsen belőle”

 

Levédia krónikása:

Így igaz! Szerénységem is ezt mondogatja.

Ismétlődik a múlt. Megint EGY VESZTÜNKRE TÖRŐ „SZÖVETSÉGESÜNK” van, mint nyolc évtizede. Megint hintapolitikát folytatunk, mint nyolc évtizede. Megint elkövetjük ugyanazokat a hibákat, mint nyolc évtizede. Az ország vezetője megint a „jobbról előzéssel” próbálkozik, mint nyolc évtizede. Megint maga alatt vágja a fát, mint nyolc évtizede. Megint gőgös fölényeskedéssel fordítja maga ellen azokat, akikkel ÖSSZE KELLENE FOGNIA. Megint azoknak politizál, azokra épít, akik – akárcsak a lengyelek – arra az országra öntik az epéjüket, amelyikre nagy bajunkban támaszkodnunk kellene. És amely ország egyes egyedül van irántunk jóindulattal, és kész velünk A KORREKT PARTNERSÉGRE. Anélkül, hogy erőszakkal a maga képére akarna minket formálni.

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

Átkozott „szövetségesünknek” – az államhatalmon belül, és azon kívül is – ugyanúgy megvan AZ ÖTÖDIK HADOSZLOPA, az ügynökhálózata Magyarországon, mint nyolc évtizede.

Nem igazán érteni, nem világos, hogy A MINISZTERELNÖK MIT MIÉRT TESZ. A saját hatalmát, a vagyonát védi-e – vagy AZ ORSZÁGOT AKARJA-E MEGÓVNI AZ ÖTÖDIK HADOSZLOP HATALOMRA KERÜLÉSÉTŐL. Akik egy újabb Ukrajnát csinálnak majd belőlünk. Ha tehetik.

Meg kell, hogy mondjam: a látszat az első változat mellett szól. Aminek folytán már tombol – kívülről pedig még gerjesztik is – az Orbán elleni, gyilkos indulatoktól fűtött – hisztéria.

Nem akármilyen zuglap, hanem a vezető brit napilap, a Times adta ki nemrégiben az ukázt: IDEJE ELTÁVOLÍTANI ORBÁN VIKTORT, PUTYIN BÁBJÁT AZ EURÓPAI UNIÓBAN.

Korábban éppen egy brit lap közölte azt az értesülést, miszerint az ukrán titkosszolgálat különleges csoportokat hozott létre, hogy KÜLFÖLDÖN LIKVIDÁLJÁK UKRAJNA ELLENSÉGEIT.

Orbán Viktor – akinek eltávolítására a londoni the Times felszólított – szerepel a kijevi (a CIA helyi kirendeltségének számító) titkosszolgálatnak az “Ukrajna ellenségeiről” összeállított “Mirotvorec” (“Béketeremtő”) elnevezésű feketelistáján. Egy másik ilyen feketelistán (“Muszkavezető – a Kreml ügynöke”) szerepel külügyminiszterünk, Szijjártó Péter. Őt már meg is fenyegették, mielőtt Ungvárra indult, hogy rendezze közös dolgainkat.

A “Mirotvorecre” került Torockai László, a Mi Hazánk elnöke, illetve pártjának teljes parlamenti frakciója. Autóik felrobbantásával fenyegették meg őket.

Szerénységem mindkét említett feketelistán rajta van. A napokban én is megkaptam a fenyegetésnek is tekinthető üzenetet. Egy olyan erdélyi hazánkfiától – bizonyos Fazekas Jánostól – aki, minden jel szerint, az ukrán gestapo szolgálatában áll. Engem a Fidesz seggnyalójának, köcsögnek és KETTŐS ÜGYNÖKNEK nevezvén, közölte: elő fogok még kerülni. Ő ott, a messzi Erdélyországban eszerint tudta, hogy kórházi kezelések, egészségügyi zárlat folytán pillanatnyilag nem vagyok elérhető. No de sebaj, majd ha előkerülök… Nagyjából sejtem, hogy miben sántikálnak. Ő és a gazdái.

Ez is érdekelheti:  A zsinagógát akarta felgyújtani, agyonlőtték

Ficoval – a másik kellemetlenkedővel – most példát próbáltak statuálni. Az európai parlamenti választások, illetve A WHO- SZERZŐDÉS ÉLETBE LÉPÉSÉNEK KÜSZÖBÉN.

Hírek szerint FICO A WHO SZERZŐDÉS ELLEN VOLT. AMI FONTOS LÉPÉS A LIBERÁLFASIZMUS VILÁGURALMÁNAK MEGTEREMTÉSE FELÉ.

Ha ezért a szlovák miniszterelnök életére törtek, akkor az EGY OKKAL TÖBB, HOGY NE ÍRJUK ALÁ A WHO SZERZŐDÉST.

Ne hajtsuk önmagunkat olyan utolsó bitang gazemberek uralma alá, AKIK AZ ÁLLAMI POLITIKA SZINTJÉRE EMELTÉK A KALÓZKODÁST, A BANDITIZMUST, A TERRORIZMUST! Akarták ezek már eltenni láb alól Putyint is! Pechjükre, 2014 nyarán, a Donbassz fölött, a merénylet végrehajtásával megbízott ukrán vadászpilóta – messziről összetéveszve a két Boeing márkájú gépet – a maláj légitársaság utasszállító gépét lőtte le a Latin-Amerikából aznap hazafelé tartó Putyin különgépe helyett. Húsz percen múlt, hogy nem az orosz elnök, hanem 298 ártatlan ember (közöttük 106 holland állampolgár) esett a nemzetközi terrorista bűnbanda áldozatául.

EZEK TEHÁT NEM VICCELNEK!

Avagy: mennyire tartják életszerűnek, hogy egy dühös, 71 éves nyugdíjas PISZTOLLYAL FÖLSZERELKEZVE ment el Fico választási nagygyűlésére? Mely pisztoly, egyes jelenlevők szerint, SZOKATLANUL NAGYOT DURRANT.

Most lesz a tizedik évfordulója annak, hogy a kijevi rezsim LÉGIEREJE 2014. május 26-án, egy “terrorellenes”, tehát TIPIKUSAN RENDŐRI MŰVELET KERETÉBEN, LÉGITÁMADÁST INDÍTOTT DONYECK POLGÁRI LAKOSSÁGA ELLEN.

Voltaképpen azzal kezdődött Ukrajna háborúja Oroszország, az orosz nép ellen.

Miközben a repülőgépek a Donyeck repülőterét fegyvertelenül átvenni készülő önvédelmi osztagokat támadták, más gépek ezalatt a békés lakosságot lőtték. Ugyanakkor orvlövészek a járókelőkre kezdtek vadászni, az emberek lábára lövöldöztek. Egy kórházban a nővérek megállapították: olyan speciális lövedékekkel, amelyek az emberi testbe bejutva, belülről okoztak ott robbanásokat – még súlyosabbá téve a sérüléseket. Látták, hogy egy ilyen lövedék levitte egy asszony fejét.

Ilyen, szokatlanul hangosan durranó pisztolya volt talán a 71 éves nyugdíjasnak is?

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter fenyegetőzik: Nem leszünk békések a Hősök terén

Ideje hát kijönnünk abból a ketrecből, ahová a minket felfalni készülő fenevaddal zártuk össze magunkat!

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

NIF kommentár:
Annyit biztosan tudunk a Robert Fico elleni merénylőről, hogy 71 éves és volt fegyvertartási engedélye, amiről viszont nem tudjuk, hogy a szlovák jogszabályok szerint a fegyver viselésére is jogosít-e. Ugyanis ez Magyarországon két külön értelmezendő engedélyi forma. További kérdéseket vet fel, hogy vajon eddig miért nem számoltak be az illetékes szervek arról, hogy az elkövető milyen típusú, illetve milyen kaliberű fegyverrel hajtotta végre a merényletet? Ez utóbbi kérdés tehát egyelőre még nyitott, azonban mindenképpen fontos a tisztázása, hiszen annak megválaszolásából sok mindenre lehet a továbbiakban következtetni.

 

Kiemelt kép: A Robert Ficó elleni merénylet pillanata 2024. május 15-én / Fotó: YouTube/RTC Prievidza / Printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

 1. EGY GONDOLAT BÁNT ENGEMET… AMIÓTA EMBER NÉZ A SÖTÉT ÉGRE…
  Most lesz a tizedik évfordulója annak, hogy a kijevi rezsim LÉGIEREJE 2014. május 26-án, egy “terrorellenes”, tehát TIPIKUSAN RENDŐRI MŰVELET KERETÉBEN, LÉGITÁMADÁST INDÍTOTT DONYECK POLGÁRI LAKOSSÁGA ELLEN.:::::::””””
  Nem is értem, miért nem akkor rohanta le modern és nem hagyományos erejével az orosz anyaország vezetése:::::::::::”
  ezt meg pláne nem értem::::
  Ne hajtsuk önmagunkat olyan utolsó bitang gazemberek uralma alá, AKIK AZ ÁLLAMI POLITIKA SZINTJÉRE EMELTÉK A KALÓZKODÁST, A BANDITIZMUST, A TERRORIZMUST! Akarták ezek már eltenni láb alól Putyint is! Pechjükre, 2014 nyarán, a Donbassz fölött, a merénylet végrehajtásával megbízott ukrán vadászpilóta – messziről összetéveszve a két Boeing márkájú gépet – a maláj légitársaság utasszállító gépét lőtte le a Latin-Amerikából aznap hazafelé tartó Putyin különgépe helyett. Húsz percen múlt, hogy nem az orosz elnök, hanem 298 ártatlan ember (közöttük 106 holland állampolgár) esett a nemzetközi terrorista bűnbanda áldozatául.::::”””
  MI FOLYIK ITT – PUTYIN MEGVÁRTA A KEDVEZŐ NEMZETKÖZI HELYZETET, VAGY MI?
  AHA:
  A “Mirotvorecre” került Torockai László, a Mi Hazánk elnöke, illetve pártjának teljes parlamenti frakciója. Autóik felrobbantásával fenyegették meg őket.:::”””
  LÁTJÁTOK MILYEN SZÉPEN ÉPÍTIK FEL AZT AZ OKOT MELYET CSAK A HÜLYE NEM TUDD ELFOGADNI… (((Rabbi mondaná – ügyes dolgot műveltél fiam….)))
  Meg kell, hogy mondjam: a látszat az első változat mellett szól. Aminek folytán már tombol – kívülről pedig még gerjesztik is – az Orbán elleni, gyilkos indulatoktól fűtött – hisztéria.:::”””
  mi is az, ismétlem:
  1. Ahogy jó néhányan elmondtuk sok ezerszer, hosszú évtizedek óta, milyen orbitális, katasztrofális hiba hóhérokkal szövetkezni. Akik sem barátot, sem ellenséget nem kíméltek soha, de még a kicsit is másként gondolkodó szövetségesi ellenkezőiket sem. Pedig sosem volt nehéz kitalálni, hová vezethet kizárólag, ha a világ hóhérainak táborát erősítjük. Ideje volna ezt abbahagyni végre, amíg még életben lehetünk, és életben lehetnek még a gyermekeink!
  tökéletes – ha nem az akkor én vagyok a PÁPA…
  PLÁNE HA NEM VONJ ÖSSZE A NÉP ÉS A KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ ÉRDEKÉT, MERT AZ AZONOS!!!!????
  Nem igazán érteni, nem világos, hogy A MINISZTERELNÖK MIT MIÉRT TESZ. A saját hatalmát, a vagyonát védi-e – vagy AZ ORSZÁGOT AKARJA-E MEGÓVNI AZ ÖTÖDIK HADOSZLOP HATALOMRA KERÜLÉSÉTŐL. Akik egy újabb Ukrajnát csinálnak majd belőlünk. Ha tehetik.
  EZ UTÓBBIRA MÉRGET VEHETSZ – HISZ HORTHY IS A HALÁLFRONTRA KÜLDTE A MAGYAROKAT!!!!????…………………………………..

  Átkozott „szövetségesünknek” – az államhatalmon belül, és azon kívül is – ugyanúgy megvan AZ ÖTÖDIK HADOSZLOPA, az ügynökhálózata Magyarországon, mint nyolc évtizede.::::::”
  ROSSZABB : MA TÉNYLEGES URALMON VANNAK – MI A MEGHÓDÍTOTT ORSZÁGUNK GYARMAT LAKÓI LETTÜNK!!!!????
  Ismétlődik a múlt. Megint EGY VESZTÜNKRE TÖRŐ „SZÖVETSÉGESÜNK” van, mint nyolc évtizede. Megint hintapolitikát folytatunk, mint nyolc évtizede. Megint elkövetjük ugyanazokat a hibákat, mint nyolc évtizede. Az ország vezetője megint a „jobbról előzéssel” próbálkozik, mint nyolc évtizede. Megint maga alatt vágja a fát, mint nyolc évtizede. Megint gőgös fölényeskedéssel fordítja maga ellen azokat, akikkel ÖSSZE KELLENE FOGNIA. Megint azoknak politizál, azokra épít, akik – akárcsak a lengyelek – arra az országra öntik az epéjüket, amelyikre nagy bajunkban támaszkodnunk kellene. És amely ország egyes egyedül van irántunk jóindulattal, és kész velünk A KORREKT PARTNERSÉGRE. Anélkül, hogy erőszakkal a maga képére akarna minket formálni.:::::::”””””
  SZÁMOMRA TELJESEN NYILVÁNVALÓ – CSAK A VAK NEM LÁTJA – OKÁN !!!!!!!!??????????
  ÉS BEFEJEZÉSÜL:
  2. “A lányomnak mondom, hogy a menyem is értsen belőle” Levédia krónikása:
  Így igaz! Szerénységem is ezt mondogatja.
  AZÉRT EZT PONTOSÍTOM, MINT MINDIG ÜZENTEM NEKTEK:
  ..mondj el mindent gyermekednek, unokádnak… mert a történelmet, mindig a győztesek írják az iskola történelem könyveibe!!!!????
  Persze az a könyv ami készen van nálam se a vesztest se a győztest nem fogja tartalmazni mert nem foglya szabad mint a madár és kívülről fentről sólyom szemével:::: rálátva ahogy az megtörtént írja le – bizony hölgyeim és uraim úgyvan a vanban! AZ AZ ISTEN ÁLTAL VOLT VAN ÉS LESZ A JÖVŐBEN IS!!!!????
  KELT BÁZAKERETTYE, 2024.MÁJUS, 16-ÁN ÍROM: 15:53-KOR KÜLDÖM MOST A PILLANATBAN__________:::::::::::::______”””””””””””_____________((((((((((((((((((((((((((((((

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük