KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Halálra vertek egy 17 éves fiút Rétközberencsen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dombrádi férfit, aki bántalmazott, majd eszméletlen állapotban magára hagyott Rétközberencs külterületén egy 17 éves fiút, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a Police.hu-n.

Azt írták, a rétközberencsi fiú eltűnését május 14-én egyik családtagja jelentette be, és a szabolcsi rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A bejelentéskor a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak hollétéről.

A dombrádi körzeti megbízott rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és megállapították, hogy

a fiú 14-én nem ment iskolába, valamint hogy utoljára a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták.

A férfi azt mondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a férfi által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra – tudatták.

A közlemény szerint a férfit emberölés megalapozott gyanújával állították elő, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Kiemelt kép: police.hu
Ez is érdekelheti:  Egyetemlázadások: ez nem pusztán antiszemitizmus

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük