KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Stoffán György: A gyűlöletkeltéstől a merényletig…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Félretéve minden ellenérzésemet, amely Észak-Magyarország mai, tót vezetését illeti, sőt, a merénylet áldozatának felejthetetlen magyarellenességét sem rovom fel ezekben a drámai órákban, amikor egy ember, a béke melletti kiállása miatt az életéért kénytelen küzdeni. A liberális, kommunista gyűlöletkeltés kimutatta az általunk, 1919 óta ismert valóját. Az is beigazolódott, amivel csábították, és amivel egyben át is verték az Unióba való belépés előtt, a várományos népeket. Igaz, nem úgy igazolódott, ahogyan azt ezek a népek elképzelték. Nem a bécsi kávéháznyitást és a nemzetek közötti egyenlőséget, a Trianon és Párizs okozta sebek begyógyulását hozta ez a tagság, hanem minden nemzet erkölcsi és politikai züllését, a demokrácia nevében.

2024. 05. 15-én pedig, beérett ennek az uniós gyűlöletkeltésnek az első keserű gyümölcse. Egy olyan politikai vezető ellen követtek el merényletet, terrorcselekményt, aki a másik egységet, azaz a békét akaró európaiak egységét vallotta, vállalta, és azért küzdött. Az Unió tömeggyilkosságot támogató, liberális, kommunista, USA-t kiszolgáló vezetése tökéletes munkát végez, Soros pénzével támogatva az uniós államok belső ellenségeit. Sajátos, abnormális rendszerét, az emberi jogok megszüntetésével, erőszakkal és az európai keresztény értékek eltörlésével igyekszik diktatórikusan fenntartani, miközben atomháborút akar, és ezzel, a Föld lakossága jelentős részét tervezi kiirtani.

Most, amikor a liberális-kommunista merénylő egy békepárti politikai vezető életére tört, akkor persze jámbor, gyógyulást kívánó hazug, szemforgató üzeneteket küldenek a felbujtók, mintegy elhatárolódva attól, amit közvetve ők maguk követtek el. Ám, nem is itt van a legnagyobb baj.

Az igazi probléma az Unióban, hogy egyetlen állam kormánya, így Magyarország vezetői sem igyekeztek letörni azt a gyűlöletkeltést, amelyet a hazudozó, uniós politikai babérokra áhítozó, cezaromániás politikai niemandok generálnak hazánkban is. Nap-nap után látjuk és halljuk ugyanazt az ócska stílustalanságot, ugyanazt a fröcsögést és gyűlölködést, amely a felső-magyarországi tót politikust leterítette. Ennek a folyamatos gyurcsányi és magyarpéteri gyűlölködésnek azért nem vetett véget a kormány, mert abba a súlyos hibába esett, amelybe Antall József, aki szintén a demokráciára hivatkozva – és rettegve a maffiaszerű liberális és kommunista csőcseléktől –, egyetlen intézkedést sem tett a bolsevik utódok megfékezésére. Azt sem vette tudomásul, hogy a proli házmesterrel lehetetlen Mozartról zenetörténeti eszmefuttásba bonyolódni… azaz, mindenkivel a maga szintjén kell beszélni.

Ez is érdekelheti:  Jóváhagyták a migrációs paktumot, hazánk nemmel szavazott

Ma is ezt a hibás mentalitást tapasztaljuk. Szabadon lépnek át „vörös vonalakat” a kommunista, liberális és hazaáruló, idegen érdekeket és a háborút szolgáló, hazug ellenzéki politikusok, ám, a demokrácia nevében a hajuk szála sem görbül, így, a tót politikus elleni merényletet követően a gyűlöletkeltés eredményét a közösségi oldalak bejegyzései kiválóan bemutatták. Olyan elemi gyűlölet van a proli társadalmi rétegben, amely bármikor, hasonló cselekményhez vezethet Magyarországon is. Ennek a beteges, zsigeri, proli gyűlöletnek adnak hangot Magyar Péter és Gyurcsány hívei a Facebookon és a többi közösségi oldalon. Természetesen ezek a bejegyzések nem sértik a közösségi elvárásokat, ami szintén igazolja, hogy a merénylet voltaképpen attól a politikai söpredéktől eredeztethető, amely ma Brüsszelben Európa megsemmisítésén, a nemzeti politikát valló vezetők kivégzésén és a nemzetállamok megsemmisítésén, a kereszténység betiltásán és az atomháború elindításán dolgozik, néhány nemzetközileg ismert és hírhedt bankár-család parancsait teljesítve.

A hazai, külföldről fizetett liberális és kommunista lázítók, hazaárulók, hazudozók és gyűlöletkeltők most kezüket dörzsölgetve, büntetlenül várják a folytatást. Ha továbbra is szó nélkül hagyja a kormány és a rendfenntartó erők a Btk. által is büntetni rendelt gyűlölködést, rágalomhadjáratot, vádaskodást, akkor bekövetkezhet itthon is a politikus ellen elkövetett életellenes bűncselekmény, hiszen beteg, elvakult, kommunista elme – nemzetiségtől függetlenül –, mindenütt van. Nem kellene tehát megvárni, hogy valaki itthon is betárazzon egy Magyar vagy egy Gyurcsány előadást követően… mert a végkifejletet látjuk. Ami pedig az után következik majd, arról ma még jobb, ha nem is beszélünk…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Robert Ficot a biztonsági emberei a lövések eldördülése után azonnal az autóba viszik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Stoffán György: A gyűlöletkeltéstől a merényletig…

  1. Proli házmesterek? És az értelmiségi prolikkal mi a helyzet? Többet ártottak és ártanak, mint a szerencsétlen házmesterek, akiket már rég le is cseréltek a proli közösképviselőkre.

    1. Ha nem érti a szöveget, kár válaszolni rá… A szövegértési problémákat már gyermekkorban kezelni kellett volna… Megjegyzem: a közös képviselők fehérgalléros bűnözők, mert nincs aki ellenőrizze őket! Nincs közük a jelen cikkhez… ahogy a „proli házmester” is csak egy jelző a régi „szép” kádári világból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük