KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Deák Dániel: Véget ért az előválasztási szappanopera – Miért nyerhette meg Márki-Zay Péter az előválasztást Karácsony helyett?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A XXI. Század Intézet vezető elemzője közösségi oldalán megosztott videójában elemzi a baloldali miniszterelnök-jelölti előválasztásnak csúfolt szappanopera eseményeit, több korábban is felvetett kérdésre keresve a választ.

Mint tegnap kiderült, Márki-Zay Péter lesz a baloldali miniszterelnök-jelölt. Hogy ez tulajdonképpen mit jelent? Őszintén a mi olvasatunkban semmit, hiszen a választási törvény és a politikai erőviszonyok azok, amelyek meghatározzák, hogy ki és hogyan alakíthat kormányt egy választást követően. Egy biztos, akárhogy is nézzük a dolgot, ebben a pillanatban a DK listája a legerősebb, és „baloldali összefogás” ide vagy oda, Gyurcsányék fognak dirigálni minden nemzetellenes pártnak.

Deák Dániel videójában arra is keresi a választ, hogy miért nyerhette meg az előválasztást Márki-Zay Karácsony helyett és valóban baloldali politikát fog-e majd képviselni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Ez is érdekelheti:  Paranoia: Zelenszkij szerint a legfelsőbb szinteken is orosz kémek vannak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük