A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csapdát akartak állítani Athénban Szijjártó Péternek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Félelmetes csapdába próbálták behúzni Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Athénban, a Demokrácia és Kultúra elnevezésű rendezvényen. A külügyminiszter már megszokta, hogy egy-egy nagyképű riporter hogyan próbálja őt pellengérre állítani – írja a Ma7.sk.

Állja is a sarat, és számos nagy agyonajnározott firkászt vezetett már a csalitosba, a maga pragmatikus stílusában téve helyre a dolgokat. Most azonban a riporter szintet lépett. A panelbeszélgetésen partneréül a belorusz Szvjatlana Cihanovszkaját választották, aki Lukasenka kihívója volt a 2020-as belorusz választásokon. A hölgy azért is indult, mert a férjét bebörtönözték.

A csapda ott volt, hogy minden esetben tiszteletet kell adni egy nőnek, főleg egy olyan nőnek, aki, mivel férjét bebörtönözték, kiáll a politikai színtérre, és vállalja az egyenlőtlen harcot. Tulajdonképp nem Cihanovszkaja volt Szijjártó ellenfele, hiszen ő a beszélgetés elején azonnal leszögezte, hogy Magyarországon demokrácia van, mint minden EU-s tagállamban.

A valódi ellenfél a becsípődött görög riporter volt, aki igyekezett azt sugallni, hogy ott áll a színpadon a szegény meghurcolt Cihanovszkaja, és a másik sarokban pedig az EU Lukasenkájának, Orbán Viktornak a külügyminisztere.

Nem is érdekes, hogy a riporter miképp próbálta kérdéseibe bujtatott állításaival beleverni a nézők fejébe, hogy Magyarországon meghalt a demokrácia, Orbán Viktor egy diktátor, és el kellene söpörni csakúgy, mint Lukasenkát, lásd, a szerencsétlen Cihanovszkaja is mennyit szenved miatta. Szinte már fájt, hogy a tiszteletreméltó hölgy mást sem tudott sorolni, mint hogy százakat börtönöztek be Beloruszban, áttételesen azt sugallva a riporter elképzeléseihez igazítva, mintha Magyarországon is ez volna a gyakorlat – olvasható a Ma7.sk oldalán.

Az ominózus beszélgetést itt lehet megtekinteni:

A teljes cikk a Ma7.sk oldalán IDE klikkelve olvasható el.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: