KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bolondok gyülekezetének tartják a kínaiak az európai vezetőket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kínaiak szerint nevetséges az EU részleges olajembargója Oroszországgal szemben. Szimplán bolondok gyülekezetének titulálták az EU-s vezetőket.

A „Guancha” kínai honlap olvasóinak hozzászólásai szerint, az európaiak majd akkor döbbennek csak rá igazán a baklövésükre, amikor beköszönt a hideg tél.

Mint emlékezetes az uniós országok vezetői megállapodtak az oroszországi olajszállítások részleges embargójáról. A részleges tilalom az erőforrás behozatalának kétharmadát érinti.

 

„Az Európai Unió öncsonkító lett, amivel azt bizonyítja be az egész világnak, hogy  az amerikaiak valóban kimosták már az agyukat – írta Lao Liu.
„Egy csomó bolond az EU-ban saját torkát vágja el és közben úgy gondolják, hogy boldogok” – jegyezte meg egy másik felhasználó.
„De most nyár van, aztán majd másként látják, ha eljön az ősz ”– vélekedett egy másik hozzászóló.

 

„Magyarország boldog: olcsón veszi az orosz olajat, és drágán adja el szomszédainak, nagy haszonnal. Természetesen ez egy jó döntés ”- gúnyolódott a kiadvány egyik olvasója (természetesen ez nem így van, de a kínai olvasó ezt nem tudhatja).

 

„Ez játék a halállal, miért kell kitartani értelmetlen szankciók mellett?” – sunwin86 így fejezte ki értetlenségét .

 

„Majd nem közvetlenül, hanem harmadik félen keresztül fognak vásárolni. Lehet, hogy arcvesztés nem lesz, de a pénztárcájuk majd alaposan megsínyli” – válaszolta neki Xiao Feng.

 

Kiemelt kép: képernyőkép guancha.cn

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: