KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden megszégyenítette az USA-t Putyin elleni kijelentésével

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikaiaknak szégyellniük kellene vezetőjüket, miután elnökük egy nyilvános rendezvényen állítólag “őrült rohadéknak” nevezte Vlagyimir Putyint – mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője. Joe Biden állítólagos szidalmazása egy szerdai adománygyűjtés során történt.

Az amerikai média szerint Biden az orosz elnököt emlegette, miközben azt állította, hogy a klímaváltozás nagyobb veszélyt jelent az emberiségre nézve, mint egy nukleáris konfliktus.

Washingtoni tisztviselők azt állították, hogy Putyin “nukleáris zsaroláshoz” folyamodott, amikor az ukrajnai konfliktusról beszélt. Moszkva tagadta ezt ez így lenne.

“Ez nagy szégyen [az Egyesült Államokra] nézve” – mondta Peszkov csütörtökön, amikor a bejelentett incidensről kérdezték. “Ha annak az országnak az elnöke ilyen kifejezéseket használ, az szégyenletes”.

A szóvivő úgy értékelte, hogy Biden egy “hollywoodi cowboyt” utánzott azért, hogy a hazai közönséghez szóljon. Az ilyen megjegyzések

“aligha sérthetnek meg bármelyik külföldi államfőt, nemhogy Putyin elnököt”

– tette hozzá Peszkov.

Biden a múltban már használta ugyanazt a sértést, amelyet a jelentések szerint szerdán Putyinnak címzett. Egy 2022-es sajtótájékoztatón azt harsogta, hogy “micsoda hülye szemétláda”, miután a sajtó egyik tagja az inflációról kérdezte őt. 2018-ban ugyanezt a kifejezést használta, amikor a Külkapcsolatok Tanácsa által szervezett rendezvényen azzal dicsekedett, hogy nyomást gyakorolt Kijevre, hogy rúgja ki a főügyészt, aki egy hitelkeret visszatartásával fenyegetőzött.

“Rájuk néztem, és azt mondtam: ‘Hat óra múlva elmegyek. Ha az ügyészt nem rúgják ki, nem kapják meg a pénzt.’ Nos, a k*** anyját, kirúgták”

– idézte fel Biden a 2016-os eseményeket, amikor még alelnök volt.

A múlt héten a média arról számolt be, hogy Biden három különböző alkalommal is “s***fejnek” nevezte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, amikor másokkal, köztük demokrata párti adományozókkal folytatott magánbeszélgetést. Állítólag csalódottságának adott hangot amiatt, hogy Izrael nem hajlandó követni az amerikai javaslatokat a gázai katonai hadjárat kapcsán.

Ez is érdekelheti:  Már a gyilkosságért elítélteket is a frontra küldenék az ukránok

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök. © Chip Somodevilla / Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Biden megszégyenítette az USA-t Putyin elleni kijelentésével

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük