KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dobrev Klára is rátámadt a bírákra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztességtelen, amikor egy áldozatból vádlott lesz, de az már bűn, ha el is ítélik – írta ma délután közösségi oldalán a Varju László elleni ítéletre reagálva Dobrev Klára. A DK árnyékminiszterelnöke szerint Varju László csupán annyit tett, ami politikusként a kötelessége: ki mert állni azokért, akiket törvényesen képvisel, bement az tévészékházba és nem hagyta, hogy elhallgattassák.

Arról, hogy a DK-s országgyűlési képviselőt választás rendje elleni bűncselekmény miatt is jogerősen elítélték, egy szót sem ejtett Gyurcsány Ferenc felesége. Dobrev Klára szerint az ügynek nincs vége, Varju László tovább küzd az igazáért, a DK pedig mindvégig ott lesz mellette.

Ez is érdekelheti:  Ki is az a Dobrev Klára?

Varju Lászlóék egy vádpontban fellebbeztek, így folytatódik majd a tárgyalás.

Már a tárgyalás előtt Gyurcsány Ferenc megfenyegette a párttársa ellen eljáró bírákat és ügyészeket, ami ellen az OBT és az OBH elnöke is tiltakozott. A DK elnökének fenyegetőzésére tett most rá egy lapáttal a párt árnyékminiszterelnöke, aki azzal vádolja az eljáró bírót, hogy bűnt követett el, amikor elítélte Varju Lászlót.

MN

Kiemelt képen: Varju László és Dobrev Klára / Fotó: Facebook

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Dobrev Klára is rátámadt a bírákra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük