KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Biden interjút adott a CNN-nek: a 17 perces beszélgetés során 15 hazugságot mondott az amerikai elnök

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Biden olyan fantáziavilágot teremtett az elnökségéről, amelyről a választók is tudják, hogy hamis” – írja a Fox News.

A New York Post a vezércikkében arról ír, hogy Joe Biden amerikai elnök elképesztően sok hazugságot mondott, amikor a héten Erin Burnettnek, a CNN műsorvezetőjének nyilatkozott. A Post szerkesztősége azzal vádolta meg Bident, hogy

 „percenként egy hazugságot” mondott,

 az elnököt pedig Pinokkióként ábrázolta.

A Fox News emlékeztetett: a Fehér Ház a hírportálok, különösen a The New York Times nyomása alá került, amiért nem adnak interjúkat olyan újságíróknak, akik hajlandóak kemény kérdéseket is föltenni. Kiderült, miért.

„A szerdai beszélgetés Erin Burnett-tel, a CNN munkatársával megmutatja, hogy miért nem nyilatkozik az elnök. Rövid 17 perc alatt Biden 15 hazugságot mondott, ami csaknem percenként egy hazugság. A gazdaságról szóló hazugságoktól kezdve, Trumpon át az Izraelről szóló kitérésekig, 

Biden olyan fantáziavilágot teremtett az elnökségéről, amelyről a választók is tudják, hogy hamis”

– írják. Ezután tételesen felsorolják a tizenöt hazugságot, kezdve Biden állításával, miszerint elnökként több mint 15 millió munkahelyet teremtett.

Hangsúlyozzák: „Biden kedvenc hazugsága, amelyet újra és újra és újra elmond, függetlenül attól, hogy a tényellenőrzések hányszor cáfolják meg”. 

Biden ugyanis a világjárvány végén lépett hivatalba, amely lyukat ütött a gazdaságon, hiszen a demokraták által teljes szívvel támogatott lezárásos politika kihajtotta az embereket az irodákból.

„Semmit sem teremtett” – szögezik le, a vakcina bevezetése után az emberek egyszerűen visszatértek a munkaerőpiacra.

Ha valami, akkor Biden politikája lelassította a fellendülést, írják, ami 2022 júliusáig tartott, amíg az USA gazdasága visszanyerte az összes, a világjárvány miatt elveszített munkahelyet. Ezt követően Biden összes arcpirító hazugságát megcáfolják a vezércikk további részében.

Kíváncsian várjuk, lesz-e bármilyen következménye annak, hogy az amerikai elnök nyilvánvaló hazugságokkal próbálja megvezetni a közvéleményt.

Ez is érdekelheti:  Egy billió nem a határ - Ukrajna adóssága tovább nő

Mandiner

Kiemelt képen: Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük