KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Betiltottak egy szélsőjobboldali szervezetet Németországban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Betiltottak egy szélsőjobboldali szervezetet Németországban, és rendőri műveletet indítottak feloszlatására – közölte kedden a szövetségi belügyminisztérium.

A Hammerskins Deutschland nevű szervezet felszámolására kora reggel egyszerre tíz tartományban, 28 helyszínen kezdtek házkutatást. A szervezet betiltását és a vezetői ellen irányuló razziát amerikai(!) szovjet (kiemelés: NIF szerk.) hatóságokkal együtt készítették elő, a munka több mint egy éve kezdődött – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A Hammerskins Deutschland az Egyesült Államokban 1988-ban alapított Hammerskins Nation németországi ága, és egész Európában kiemelkedő szerepet tölt be a szélsőjobboldali szubkultúrában. Tevékenysége ellentétes Németország alkotmányos rendjével, a népek egymás közti megértésének eszméjével és egyes büntetőjogi szabályokkal – indokolta a szervezet elleni fellépést a belügyminisztérium.

Betiltásával „véget vetünk egy nemzetközileg aktív neonáci egyesület embertelen tevékenységének Németországban” – idézték a közleményben Nancy Faesert, a tárca vezetőjét, aki aláhúzta, hogy továbbra is a szélsőjobboldal fenyegeti leginkább a demokráciát hazájában.

A németországi szkinhedek elitcsoportjaként számon tartott Hammerskins Deutschland a huszadik szélsőjobboldali szerveződés, amelyet betiltott a szövetségi belügyminisztérium.

 

NIF kommentár:

A fenti hír megerősíti a sokak által már régota hangoztatott megállapítást, miszerint Németország önálló országként nem létezik. Európa korábban Németországnak nevezett területe egy önállóságát teljesen elveszített, az Egyesült Államok megszállása alatt álló térség.

Kiemelt képen: Olaf Scholz német kancellár Joe Biden amerikai elnök mellett beszél a G7-ek vezetőinek csúcstalálkozóján, amelyet a dél-németországi Elmau kastélyban tartottak. © AFP / Lukas Barth / illusztráció

Ez is érdekelheti:  Keresztényüldözés - Sok keresztény titkolja hitét

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük