TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Behozták és megverték! – Így lázították a tömeget a Karmelita-kolostornál a provokátorok (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Behozták és megverték – üvöltözte egy provokátor a felbőszített tömegnek azon a videón, amelyen az látszik, a mocskos Fideszt skandáló hangoskodók első, arcukat maszkkal takaró kordontámadóinak egyikét a rendőrök leszedik a kordonról és hátra cipelik.

Az illetőt a videó tanúsága szerint semmilyen fizikai atrocitás a cipelésen kívül nem érte, ezt azonban a tömegből nem látszott. Így könnyű volt egy provokátornak azt hazudni, a “rendőrállam” lecsapott, és megverte az egyik tiltakozót…

Mint ismert, szerdán a Momentum Mozgalom szervezésében ismét tanártüntetés zajlott a fővárosban. A tüntetés utolsó aktusaként a feldühödött tömeg balhét próbált provokálni a Karmelita kolostort védő rendőrökkel, akiket rendesen meg is dobáltak. Az eseményről készült felvételen jól látható, ahogy az egyik provokátor azt hazudja ordítva a tömegnek, hogy a rendőrök verik a tüntetőket…, majd azt állítja, hogy az illető elájult és hogy azonnal hívjanak hozzá mentőt. A videó magáért beszél.

 

Pesti Srácok

Kiemelt kép: Index

Ez is érdekelheti:  A budapesti főpolgármester-választás eredménye 100 százalékos feldolgozottság után

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük