KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bayer Zsolt tűpontos megfogalmazása: Te buta vagy Tímea, ostoba, aljas, gonosz és rosszindulatú

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minek nevezzelek?

Szabó Tímea szerint a „stratégiai nyugalom” azt jelenti, hogy „Orbán nem tudja, mit mondjon”. Mert ugye, a „Putyin pincsije”, és így tovább, csak a szokásos.

Ez a mi ellenzékünk úgy 12 éve beledugta a fejét a saját valagába, és azóta képtelen kihúzni onnan, legalább egy-egy pillanatra akár, véletlenül.

Én persze pontosan tudom, mit kellene mondani például erről a Szabó Tímeáról.

De nem mondom. Nem mondhatom. Ugyanis ha mondanám, olyan lennék, mint az azóta elhunyt Homonnay, aki karácsonykor végezte be életét egy római bár vécéjében, egyedül, szomorúan -hogy végezte volna másképp?-, s aki, amíg élt, minden nap leírta a facebookján, hogy:
„Az én fideszes ismerőseim gyáva férgek.”
„Kurva anyját az összes fideszesnek, áprilisban szavazzál!”
„Mikor takarodik már el az összes rohadék fideszes a kurva anyjába, és mikor nem lesz ciki Európában az, hogy magyar ok vagyunk – mert ma az.”
„Erzsikém szerint legyen bolhás minden fideszes. Szerintem meg legyen átkozott minden fideszes.”
„Rohadjon meg a Fidesz. Meg azok is, akik rájuk szavaznak.”
„Novák Katalin egy ostoba, hülye picsa. Szégyen, hogy ilyen valaki Európában államtitkár lehet. Aki hallja, adja át. Az ilyen seggfejek miatt megyünk ki jövőre is a Pride-ra. Sokan.”
Ez a Homonnay a vele egylényegű Perintfalvi szerint tele volt szeretettel, sőt, maga volt a szeretet, és félt is szegény, nehogy bántsák.
Ez a Homonnay volt az egész ellenzék egyik példaképe, nagy szerelme. Csak halkan, párás szemekkel volt szabad kiejteni a nevét, s mindjárt utána azt kellett üvölteni hörögve, hogy „a Bayer milyen ocsmányul beszél” – de hát, ez egy ilyen műfaj. A fejeddel a valagadban ennyi látszik a világból. A Homonnay meg nem megy ki a Pride-ra. Minden a helyére kerül.
S mindezt csak azért elevenítettem fel, hogy világos legyen: meg tudnám nevezni Szabó Tímeát, eléggé pontosan, csak akkor olyanná válnék, mint a Homonnay. Meg a Perintfalvi.
Ezért maradjunk annyiban: Te buta vagy, Tímea. Ostoba. De ez a kisebbik baj veled. A nagyobb baj, hogy hozzád hasonlóan aljas, gonosz, rosszindulatú embert lámpással kell keresni.
És ezen már nem fog semmi sem segíteni.
Az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a picsába. (Na tessék, csak kibújt a Homonnay…)

 

Ez is érdekelheti:  „Kiokosodtak a megbízók„ – Magyar Pétertől, Káslerig… - interjú Stoffán György íróval

Forrás: Bayer Zsolt facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bayer Zsolt tűpontos megfogalmazása: Te buta vagy Tímea, ostoba, aljas, gonosz és rosszindulatú

  1. Hol van már a szépbeszéd, a tiszta erkölcs,a normális életre vágyás, a család szentsége, a gyermekek védelme, ….határozottan be kell tiltani az LMBTQ összes megnyilvánulását közterületen, óvodában, iskolában,könyvesboltban!Mi történhet?megtisztulás!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük