TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A köpönyegforgató Iványi hozza a formáját, már nem támogatja korábbi jelöltjét, jó neki Szabó Timcsi

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Iványi Gábor, az Evangéliumi Testvérközösség vezetője arra kérte Rózsa Lászlót, hogy lépjen vissza a képviselő-jelöltségtől Budapest 10-es választókörzetében.

Milyen érdekes, így megy ez baloséknál, saját magukat is megpuccsolják ha kell, bár ez most nem kifejezetten puccs, inkább egy tipikus jellembeli vonás, amit remekül bemutat a járuléknemfizető Iványi.

Küldött egy levelet Rózsa Lászlónak, hogy lépjen már ugyan vissza Szabó Timcsike érdekében, merthogy az esélyek, meg az összefogás, no, meg Bús Balázs…

Rózsa László természetesen nem hagyta szó nélkül a köpönyegforgató Iványi megnyilvánulását, gyorsan reagált:

Tisztelt Iványi Gábor lelkipásztor!
Köszönöm szépen a levelét!
Érthetetlenül olvastam a levelét, hiszen a február 4-ei ajánlólevelében és a március 4-ei videó ajánlásban nem ezt írta, mondta.
Tehát, ha jól veszem ki a szavaiból, mivel Szabó Tímea bátor, megvesztegethetetlen, felkészült, tiszta lelkű asszony, ezért példának okáért a Megoldás Mozgalom, a Normális Párt, az MKKP és a Mi Hazánk jelöltjeinek is vissza kellene lépnie az ő javára.
Sutba vetve azt, amit képviselnek.
Véleményem szerint Önt megvezeti, hitegeti és kitudja, de lehet, hogy fenyegeti is Szabó Tímea és Gyurcsány Ferenc, ahogy velem is tette és Hazai Ivánnal Gyurcsány Ferenc.
Határozottan kijelentem, hogy nem lépek vissza Szabó Tímea és senki javára.
Szabó Tímea 4 éven keresztül nem tett semmit a kerületért, ezért véleményem szerint nem érdemli meg a kerületben élő gyerekek, szülők, idősebb generáció képviseletét.
Szabó Tímea hatalom játszmái miatt nem fogom beáldozni azt, amiben hiszek.
Hiszem, hogy a III. kerületben jelen van még a demokrácia, ami nem vehető el az emberektől.
Hiszem, hogy igenis lehet egy szabadabb jövője a kerületnek.
Döntsék el a III. kerületben élők, ki az, aki méltó arra, hogy képviselje az érdekeiket.
Minden erőmmel továbbra is folytatom azt, amit képviselek és hiszek.
Továbbra is ugyanolyan szeretettel és tisztelettel gondolok Önre ezután is.
Az Úr szeretete és áldása legyen Önnel és kedves családjával.
Tisztelettel:
Rózsa László Péter
Itt található az Ön ajánlásai:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=325040659631471&id=100063766178387
videó
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=343642021104668&id=100063766178387

A 10-es választókerület fideszes képviselőjelöltje Bús Balázs, a III. kerület korábbi polgármestere, aki nagyon jó esélyekkel pályázik a parlamenti képviselői helyre, ugyanakkor Szabó Tímeánál már erősen rezeg a léc. Erre hívta fel a figyelmet Bús Balázs, aki szerint Iványit presszionálhatta Szabó Tímea, hogy hasson oda Rózsa Lászlónak. Erről ír közösségi oldalán:

Ez is érdekelheti:  Gulyás Gergely: az EU-bíróság ítélete a kommunista rémuralom idejét idézi
Szabó Tímea retteg. Retteg, hogy elveszíti a választásokat. És ezért megfenyeget vagy megvásárol mindenkit, aki veszélyt jelent a választáson rá. Most épp Iványi Gábort próbálják rávenni (presszionálni), hogy vonja vissza ajánlását a DK-ból kilépett baloldali képviselőtől, Rózsa Lászlótól.
Persze az is megérne egy misét, hogy az őt ajánló Röhrig Géza tudja-e, hogy Szabó Tímea a nyilvános akasztásokat támogatja, és nem csak a múltjában hanem a jelenlegi pártszövetségében is képviseli a fasisztákat, vagy Tiszavölgyi István tudja-e milyen gyűlöletkampányt folytat velem szemben?
Egészen elképesztő az az agresszió, ahogy megpróbálja a rá veszélyt jelentő jelölteket ellehetetleníteni, megfélemlíteni. Nem véletlen, hogy az előválasztáson sem volt rajta kívül jelölt, mint a régi kommunista időkben. Innentől tudható, ha visszalép jelölt a 10-es választókerületben az azért történik, mert Szabó Tímea megfenyeget, vagy megvásárolja az ellenzéki jelölteket.
Április 3-án szerencsére az óbudaiak elmondhatják, hogy elég volt Szabó Tímea 4 éves semmittevéséből és gyűlölködéséből, és nem kívánnak olyan parlamenti képviselőt, aki az országot háborúba sodorná, a kerületieket meg továbbra is cserben hagyná.
Magyarország előre megy, és békét akar!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük