KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bátorságra biztatja a kormányt a Békekör

Támogatásáról biztosítja a magyar kormány békepolitikáját Brüsszel háborúpárti politikájával szemben a Magyar Békekör. Egyetértünk a magyar diplomácia törekvésével, hogy Ukrajna-politikájának felülvizsgálására sarkallja az Európai Uniót, és elérje, hogy a december közepén esedékes csúcsértekezleten felhagyjanak Kijev mértéktelen katonai és anyagi támogatásával.

A magyar külpolitika jó példával jár elől a NATO-ban és az EU-ban azzal, hogy konfrontáció helyett együttműködésre törekszik Oroszországgal, még akkor is, ha véleménye számos tekintetben eltér Moszkváétól. Csak olyan politika vezethet békés rendezéshez, amely az érdekkülönbözőségek közepette sem mond le egy új eurázsiai biztonsági rendszer megteremtéséről, melyben hazánk jó viszonyban élhet Kelettel és Nyugattal egyaránt.

A magyar kormány erre irányuló erőfeszítései azért is méltóak támogatásra, mert hídszerepet kölcsönöznek hazánknak a kiegyezésben Kelet s Nyugat között.

A Békekör bátorságra biztatja Orbán Viktort a brüsszeli héják között. Kérjük tőle, ne hagyja, hogy az EU – a magyar adófizetők pénzéből is – további 50 milliárd euróval támogassa Zelenszkij rendszerét. Utasítsa vissza, hogy a népelnyomó Kijevvel tárgyalás kezdődjön az EU-tagságról. Ne engedjen át újabb szankciócsomagot Oroszország ellen. Ne hagyja, hogy az EU mézesmadzagnak használja a Magyarországnak járó pénzt, hogy eltántorítsa vele Magyarországot attól a békepolitikától, amely a világ minden népének érdeke.

Magyar Békekör

Kiemelt kép: illusztráció / Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük