KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bátor lettországi rendőrök kemény harca a temetőbe betolakodó, megemlékezni akaró nagymamával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Isten hozta Önöket az Európai Unióban, ahol mérhetetlenül magas a tolerancia és hihetetlenül könyörtelen a demokrácia.

Az alábbi eset május 9-én történt Lettország fővárosában, Rigában, a Győzelem Napján. Az idős hölgy a nagyapja fényképét egy táblán tartva akart bemenni a temetőbe, hogy megemlékezzen arról, hogy felmenője – ugyan a Vörös Hadsereg tagjaként, de – részt vett Riga felszabadításában és elesett.

Természetesen az eseményt abból a szempontból is értelmezni lehet, hogy a megszállók oldalán harcolt a nagyapa, akik bekebelezték a balti államot. Igen, ez igaz. De a nagyapa katona volt, aki ebben a háborúban az életét vesztette. Neki egy célja volt, kiűzni a németeket az országból. Erre áldozta az életét. Az ő sírjához akart menni az asszony, a fényképével a kezében. De ez ma bűn. Pedig a háborúban elesetteknek kijár a kölcsönös tisztelet. Ez nem ideológiai kérdés – gondolnánk. Azonban az Európai Unióban bizony az.

A felvételen az látszik, hogy legalább egy tucat nagydarab rendőr „hősiesen” legyőz egy öregasszonyt, miközben megbecstelenítik a halott katona emlékét az asszonytól elvéve a táblát és összetörve azt. Közben az idős asszony családja itt áll mellette és nem értik, mi és miért is történik éppen. Kezükben a kicsi gyerek. Megdöbbentő képek…

Európa, demokrácia, tolerancia, szólás- és véleménynyilvánítási szabadság, tisztelet a másság iránt, és úgy általában az európai demokratikus vívmányok tiszteletben tartása – szónokolják.

És tessék mondani, ez valóban létezik?

Mert amikor ezeket a képeket megnéztem, még inkább felerősödött bennem az a meggyőződés, hogy az új birodalmi rend és annak erőszakszervei teszik a dolgukat.

Köszönöm szépen, de én nem kérek ebből az Európai Unióból. Azt tartsák meg maguknak azok, akik ilyenné alakították!

Szépe Áron

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: