KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az utolsó ukránig – a diákokat is halálba küldené Zelenszkij rezsimje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nőket, a gyerekeket, a tolószékeseket, mindenkit a frontra! Mindenkinek meg kell halnia azért az Ukrajnáért, amely gyakorlatilag már nem is létezik.

Az ukrán Legfelső Tanács a mozgósításról szóló új törvénytervezet jelentős módosításán dolgozik. Elsősorban a halasztás kritériumairól és a diákok mozgósíthatóságára vonatkozó rendelkezésekről lesz szó, de a végleges szöveg még nem áll rendelkezésre.

Szörnyű hírt kaphatnak hamarosan az ukrán diákok – írta meg a Magyar Hírlap a Kárpát.in.ua értesülése alapján. Mint olvasható, a kijevi Legfelső Tanács a mozgósításról szóló új törvénytervezet jelentős módosításán dolgozik. Bár a konkrét részletek nem ismertek, de az bizonyos, elsősorban a bevonulás halasztásának kritériumairól és a diákok mozgósíthatóságára vonatkozó rendelkezésekről lesz szó.

A módosító törvénytervezet készítésének tényét több parlamenti képviselő is megerősítette, akik az rbc.ua hírportálnak megjegyezték, hogy „a diákok mozgósításának nagy a valószínűsége”.

Ez is érdekelheti:  A nukleáris fegyverek harckészültségbe helyezéséről tárgyal a NATO

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Az utolsó ukránig – a diákokat is halálba küldené Zelenszkij rezsimje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük